ALOHA’s Mental Arithmetic neemt deel aan het wereldkampioenschap Mental Computing in Moskou.

Het franchisenetwerk ALOHA’s Mental Arithmetic neemt op 22 juli 2018 deel aan het Wereldkampioenschap voor Geestelijke Computing in Moskou met meer dan 700 van haar studenten.

Dit wereldkampioenschap mentale calculatie wordt georganiseerd door het hoofdkantoor van het franchisenetwerk gevestigd in Maleisië en staat open voor alle studenten van het franchisenetwerk van Aloha dat vandaag in meer dan 35 landen op 5 continenten aanwezig is.

Om dit kampioenschap te winnen, zullen de kinderen 70 rekenkundige operaties binnen 5 minuten moeten oplossen met alleen hun abacus en mentale behendigheid.

Aloha’s mentale rekenmethode

Dit franchiseconcept biedt een toonaangevend programma voor cognitieve ontwikkeling voor kinderen van 5 tot 13 jaar. De methodologie van het innovatieve bedrijf is gebaseerd op het gebruik van een telraam om wiskundige bewerkingen uit te voeren.

Na een tijdje stoppen de kinderen met het gebruik van het telraam en beginnen ze mentaal te rekenen door het telraam in hun geheugen voor te stellen.

Het eerste doel van deze methode voor studenten is om hun wiskundig niveau te verbeteren, maar het stelt hen ook in staat om hun vermogen van concentratie en logica, evenals hun creativiteit en fotografisch geheugen te ontwikkelen.

Het franchisenetwerk Aloha wil zich ontwikkelen in België

Aloha’s Mental Arithmetic is op zoek naar een master franchisenemer in België om zijn concept te ontwikkelen via franchising.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Aloha, klik hier.