Anytime Fitness opent nieuwe club in België

Met 5000 clubs wereldwijd is Anytime Fitness het grootste fitness franchiseconcept ter wereld. In de Benelux telt Anytime Fitness momenteel 103 clubs in totaal en daar komen voor het eind van het jaar nog enkele clubs bij zelfs. Ook voor 2020 staan er al veel nieuwe openingen op de planning.

Thomas Uyttenbroek heeft recent een franchisecontract getekend en opent in 2020 zijn eerste club in de regio Antwerpen en heeft de voornemens meerdere clubs te openen. Thomas is een gepassioneerd sportman, je vindt hem 4 tot 5 keer per week in de sportschool.
Thomas is bekend in de franchisewereld en al eigenaar van een franchiseconcept in de keukenbranche. Met Anytime Fitness wil hij van zijn hobby zijn werk maken. Bij Anytime Fitness staat gezondheid voorop. Alle clubs zijn 24/7 toegankelijk waardoor alle leden kunnen sporten wanneer ze willen.

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt want inmiddels zijn er meer dan 100 clubs geopend. Petro Hameleers heeft ondertussen in België en Nederland 12 eigen clubs en hij heeft de ambitie om binnen nu en 3 jaar door te groeien naar 200 Anytime Fitness clubs in de Benelux.

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ en ‘community’ centraal staan: dichtbij de klant, persoonlijke aandacht, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 5000 clubs wereldwijd open! Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie geopend en elke 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 4 miljoen leden en dat in 6 continenten, verdeeld over 36 landen.

Het concept is continu in ontwikkeling en is daarmee een echte voorloper in de markt. De formule is gebaseerd op 4P’s: People, Profit, Purpose en Play. Als Anytime Fitness franchisenemer bied je de mensen in de omgeving een healthier place dicht bij huis, waar je samen met jouw team jouw leden actief coacht naar de persoonlijke doelen toe.

In 2019 stond Anytime Fitness voor het vijfde jaar op rij op nummer 1 in de jaarlijkse lijst met Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine. Dat dankt het concept aan de positie als financieel stabiele, grootste en snelst groeiende keten van franchise fitness clubs ter wereld. 

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Anytime Fitness, klik hier.