Anytime Fitness opent op 1 juli de deuren én acht gloednieuwe clubs in Nederland

Als gevolg van de coronacrisis heeft het franchisenetwerk Anytime Fitness Benelux de afgelopen periode geen nieuwe clubs geopend. Er stonden echter al negen clubs in de startblokken om hun deuren te openen tussen 1 april en 1 juli.

Met nog slechts enkele aanpassingen mag op 1 juli eindelijk de fitnessbranche haar deuren weer open en mag er weer binnen gesport worden. Met het openen van maar liefst acht nieuwe clubs kan dat in Nederland in ruim 100 Anytime Fitness clubs en in 15 Belgische clubs!

Ruim 100 Anytime Fitness clubs in Nederland
In april 2020 zou het franchisenetwerk Anytime Fitness Benelux officieel haar 100e club in Nederland openen. Corona gooide echter roet in het eten waardoor dit heugelijke feit verviel. Op 1 juli, zodra de fitnessbranche haar deuren mag openen, gaan er op maar liefst negen nieuwe locaties nieuwe deuren openen en naar verwachting openen en ondanks corona, naast deze negen clubs, alsnog ca. 10 nieuwe clubs hun deuren in 2020!

Corona; creativiteit op de proef gesteld
Voor veel bedrijven waren de afgelopen maanden gedurende corona een periode van overleven. Het niet kunnen bedienen van je klanten zoals gewend betekende de nekslag voor veel bedrijven. Bij Anytime Fitness namen creativiteit en positiviteit de overhand en werd er waar mogelijk omgedacht. Kun je niet naar de sportschool om te komen sporten, dan helpen wij jou toch om thuis in beweging te blijven! Met die gedachte ontstonden binnen enkele uren het Stay Home Stay Healthy programma en werd er vanaf midden mei bij 98% van de clubs van Anytime Fitness ook buiten sporten aangeboden, en met succes.

Anytime Fitness, de grootste fitness franchiseformule ter wereld
Met 5000 clubs wereldwijd, op 7 continenten – ja, ook op Antarctica! – is Anytime Fitness de grootste fitness franchiseformule ter wereld!

De kracht van Anytime Fitness
Anytime Fitness is onderdeel van een Amerikaans moederbedrijf. Wereldwijd telt Anytime Fitness circa 5000 clubs die allemaal 24/7 geopend zijn. De vrijheid die het leden geeft om op elk moment van elke dag te kunnen sporten is van grote waarde. Daarnaast zijn clubs van Anytime Fitness, in Nederland,  kleinschalig en met een gemiddeld ledenaantal van 850 stukken kleiner dan veel concurrenten. Anytime Fitness leden verkiezen Anytime Fitness boven andere clubs, veelal vanwege de laagdrempeligheid, persoonlijke aandacht en de gezellige sfeer. Vriendschappen ontstaan en dat motiveert!  De clubs bevinden zich allemaal op zichtlocaties en bieden veelal gratis parkeergelegenheid. Omdat ze voornamelijk in wijken liggen ontstaat er al snel een community. Franchisenemers zijn bekenden van en betrokken in hun wijk, dorp of stad. Dit zorgt voor een grote mate aan persoonlijk contact met leden.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Anytime Fitness, klik hier.