Cash Express opent franchisewinkel in Ukkel (Brussel)

Cash Express, de Franse franchiseformule gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands producten, versterkt haar aanwezigheid in België door de opening van een winkel in de Brusselse agglomeratie Ukkel, haar 8ste franchisewinkel in ons land.

De 220 m² grote winkel in Ukkel, die op 22 januari 2018 haar deuren opende voor aankopen en op 22 februari volledig openging, staat onder het beheer van twee geassocieerde franchisenemers, Fréderic Muuls en Stéphane Maes.

Een franchisenetwerk dat internationaal uitbreidt

De franchiseformule Cash Express, dat in 2000 werd opgericht en in 2002 via franchising werd gelanceerd, heeft nu bijna 130 verkooppunten, met name in Frankrijk, in Martinique en La Réunion maar ook in België en Portugal.

Jaarlijks worden meer dan 10 miljoen tweedehands artikelen gekocht en verkocht. Bijna 80% van de voorraden van de winkels bestaat uit producten die werden aangekocht van  particulieren, de overige 20% uit nieuwe of gedeponeerde producten, afkomstig van leveranciers, groothandelaren, makelaars, importeurs en restantvoorraden.

Een dynamisch franchisenetwerk

Het Cash Express franchisenetwerk biedt een garantie van 6 maanden voor alle gebruikte producten en is het eerste netwerk met een speciale garantieverlenging van 12 tot 24 maanden.

De e-reservering is mogelijk, zodat de klant de winkelinventaris online kan bekijken en zijn product binnen 15 minuten kan reserveren en de volgende avond kan ophalen.

Cash Express biedt een klantenkaart, de ECOreflex kaart die klanten extra diensten, meer garanties en een geoptimaliseerde service na verkoop biedt.