De franchiseformule Anytime Fitness Benelux opent 4 nieuwe locaties in de maand september 2018

Elke maandag in de maand september opent er een nieuwe Anytime Fitness club in de Benelux. Dat Anytime Fitness hard groeit in de Benelux wordt wederom benadrukt door dit feit.

In een fitnessbranche waarbij de meeste aanbieders concurreren op prijs, onderscheidt Anytime Fitness zich door de persoonlijke aandacht voor leden. Doordat mensen behoefte hebben aan persoonlijke aandacht is er ook meer behoefte aan Anytime Fitness clubs. Het openen van nieuwe fitnessclubs is niet bijzonder, maar het tempo waarmee Anytime Fitness in de Benelux groeit als franchise organisatie maakt het wel bijzonder. De groei wordt namelijk gevoed door gepassioneerde franchisenemers, hierdoor wordt waardoor het persoonlijke karakter van Anytime Fitness gewaarborgd.

De franchiseformule Anytime Fitness  opent in september in Nijverdal, Harlingen, Delft en in Kessel; 4 locaties in Nederland!

Aan het einde van de maand september zijn er 81 clubs open in de Benelux. Hiermee ligt Anytime Fitness Benelux voor op schema om in 2019 minimaal 100 clubs open te hebben! In 2017 en 2018 zijn er reeds meer dan 40 mensen die hebben besloten te gaan ondernemen met Anytime Fitness Benelux. In de loop van 2018 volgen er nog een aantal openingen.

Een speciaal bijkomstigheid van deze bijzondere  maand is dat de Anytime Fitness club in Kessel geopend zal worden in een gloednieuwe design ontworpen door LIVIT. Dit nieuwe design zal wereldwijd worden doorgevoerd in alle Anytime Fitness clubs. Dit is een verandering waar alle leden van profiteren. Dit komt doordat persoonlijke aandacht voor de leden nu nóg centraler komt te staan binnen de Anytime Fitness formule.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Anytime Fitness, klik hier.