De franchiseformule Reddy keukens herneemt zijn ontwikkeling in België

Reddy Keukens is het franchiseconcept van de Duitse MHK Group, een inkoopgroep met 38 jaar ervaring in de keukenindustrie met momenteel meer dan 2.800 keukenverkooppunten in 8 Europese landen. Met een omzet van meer dan 5,5 miljard euro is de MHK Groep de grootste inkooporganisatie in Europa.

De franchiseformule Reddy Keukens in België
De ontwikkeling van Reddy Keukens via franchising begon in 1994 in Duitsland en in 2013 in België. Sindsdien heeft de franchiseformule 75 verkooppunten in Europa geopend, waarvan twee in België, één in Waarschoot en de andere in Wilrijk.

Vorig jaar groeide het merk snel in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Dit jaar begint Reddy Keukens voor de verdere uitbouw van de Belgische markt door een deelname aan de volgende editie van Batibouw. Marta Sobolska is de expansie Manager van Reddy Belgium.

Een derde Belgische franchiseverkooppunt opent immers in maart in Veurne.

Het is ook een feestelijk jaar voor Reddy Keukens die hun 25ste verjaardag vieren van de eerste Reddy Küchen winkel in Duitsland!

Het franchiseverkooppunt Reddy Keukens in Veurne
De derde franchisevestiging van Reddy Keukens met een oppervlakte van 375 m² opent officieel haar deuren op 22 maart 2019 in Veurne.

Deze winkel met een showroom met 16 keukenmodellen wordt beheerd door de franchisenemers Rheinhilde De Brabandere en Tom Declerck, bijgestaan in de dagelijkse leiding door een team van 3 verkopers.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Reddy Keukens, klik hier.