De tweede Franchising Belgium Day komt eraan…

Franchising Belgium Day is dé ontmoetingsdag om kandidaat-franchisenemers en –gevers met elkaar in contact te brengen.

Na het succes van de eerste editie van Franchising Belgium Day in Brussel, ontwikkelt dit evenement zich verder onder de vorm van een roadshow afwisselend in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

De tweede editie vindt plaats op dinsdag 6 maart 2018 in het Concertgebouw te Brugge.

De inschrijvingen lopen vlot!

De organisator Enjeu, bevestigt ons alvast dat ze weer op de hoofdsponsor ING kunnen rekenen. ING is de laatste jaren een actieve partner van de Belgische Franchise Federatie en benadert de leden van de BFF persoonlijk om samen te analyseren hoe ze kredieten voor kandidaat-franchisenemers optimaal kunnen toekennen.

Brugge is een doelbewuste keuze voor deze tweede editie, want Oost- en West-Vlaanderen is een regio die nog veel opportuniteiten biedt voor franchisegevers.

De eerste standplaatsen zijn al ingenomen. Spar en Spar Compact, Albert Heijn, Vanden Borre Kitchen, Troc.com, Delitraiteur, Mobalpa en Valentino zijn de eerste exposanten die alweer mee op de kar springen…

Alle franchisenetwerken die nog willen deelnemen, kunnen zich rechtstreeks registreren of contact opnemen met de organisator (info@fbf-bff.be).

Wees er snel bij want de standplaatsen zijn beperkt!