Delhaize Fresh Atelier opent zijn 6de franchisewinkel in Brussel

Delhaize opende eind december 2019 het zesde franchiseverkooppunt van haar concept Fresh Atelier geopend in het centrum van Brussel, in de Dansaertstraat 15.

Deze winkel van 150 m² met ongeveer 1.000 productreferenties staat onder leiding van de franchisenemers Taha Benjelloun en Stéphane Reynaud, die in het dagelijks beheer worden bijgestaan door een team van 5 medewerkers. De winkel is uitgerust met Quickscan kassa’s.

Taha Benjelloun, afgestudeerd aan de Maxim’s International School in Parijs (hotel- en restaurantbedrijf), werkte al meer dan twee jaar in de Delhaize-groep als Assistant Team Leader voordat hij de sprong waagde en franchisenemer werd. Hij heeft meer dan 7 jaar ervaring in de fastfoodsector als manager en assistent manager bij Sushi Shop in Parijs en Brussel en 3 jaar in de hotel- en restaurantbusiness in Frankrijk en Marokko.

Een nieuwe toevoeging aan dit frisse Atelier: de Salad Bar XL.

Het aanbod van de saladebar, een van de kenmerken van Fresh Ateliers, biedt nu in deze franchisewinkel een XL-saladebar aan waarvan het aanbod varieert naar gelang het tijdstip van de dag. In de ochtend, voor het ontbijt vindt u vers fruit, yoghurt, muesli, omelet, … Tijdens de lunch wordt de saladebar aangevuld met broodjes en wraps en ‘s avonds met de keuze van salades en pasta’s.