QSR Platform Holding en haar franchiseformules

Het Belgische investeringsfonds Kharis Capital kondigde onlangs de oprichting aan van de groep QSR Platform Holding SCA, een Europees fastfoodplatform dat verschillende cateringconcepten integreert binnen één entiteit met behoud van de culturele identiteit van elk merk.

Onder de bestaande concepten die zich via franchising ontwikkelen zijn: De franchiseformule Quick in België en Luxemburg, Burger King (met de masterfranchise in België, Italië, Luxemburg en Polen), O’Tacos en Nordsee, de marktleider in visrestaurants in Duitsland en Oostenrijk met bijna 400 restaurants en internationaal in volle ontwikkeling met het Go!Fish franchiseconcept.

Het franchiseconcept Go Fish

De nieuwkomer bij het platform is het franchiseconcept Go!Fish: het eerste snelle visrestaurant met alle vissoorten in een kader aan zee met een vintage decor.

België had het voorrecht om het eerste franchiserestaurant Go!Fish te zien openen in het Wijnegem Shopping Center in december 2019. Daarna volgde een tweede restaurant in Bergamo, Italië en nu ook afgelopen oktober een derde in het Docks Bruxsel winkelcentrum.