Een nieuwe Proxy Delhaize-franchiseverkoopunt opende haar deuren in Brussel

Proxy Delhaize heeft op 24 september 2020 een nieuwe franchiseverkooppunt Proxy Riva ingehuldigd in wijk Willebroeck te Brussel.

Deze Proxy Riva franchisewinkel, uitgewerkt volgens het nieuwste concept van Proxy Delhaize, biedt een assortiment van zo’n 8.000 productreferenties op een verkoopoppervlakte van 364 m².

De belangrijkste kenmerken van deze nieuwe Proxy franchisewinkel zijn de brede gangen, de sfeervolle verlichting en een assortiment van verse en handige producten, die allemaal ontworpen zijn om de klant het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken.

Een multi-franchiseur die vertrouwd is met het Delhaize Proxy francisenetwerk

De Proxy Riva franchisewinkel staat onder leiding van de franchisenemer Farid El Kadri die door een team van 8 medewerkers wordt bijgestaan in het dagelijks beheer van de winkel.

Farid is meer dan vertrouwd met de Delhaize-groep toen hij zijn carrière begon in het voormalige Delhaize City. Hij is nu een multi-franchisee van het franchisenetwerk Proxy Delhaize vermits hij ook de manager is van twee andere Proxy franchisewinkels in Brussel.