Eerste Suite Novotel van Nederland geopend

Op 6 november j.l. heeft Suite Novotel Den Haag City Centre officieel de deuren geopend. Hiermee is het eerste long stay hotel van Accor in Nederland een feit. De opening werd op feestelijke wijze verricht door Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux en Karsten Klein, wethouder Economie van de gemeente Den Haag. Samen gaven zij het startsein voor een spetterende act en maakten zij de winnaar van de eigen Suite Novotel DJ contest bekend. Suite Novotel is een nieuw hotelmerk in Nederland, dat enkel bestaat uit suites, zich richt op een langer verblijf en aanvoelt als een echt thuis. 

In tegenstelling tot veel andere landen is deze long stay-formule in Nederland nog onbekend. Den Haag is de eerste Nederlandse locatie waar Suite Novotel is neergestreken. Het hotel in de Nieuwe Haagse Passage laat een frisse wind waaien in ‘hotelland’. “Suite Novotel biedt iets totaal nieuws. De 118 suites zijn uitermate geschikt voor langer verblijf. Met een serie slimmigheden zijn ze eenvoudig aan te passen waardoor ze geschikt worden voor zowel ontspanning, werken als slapen. https://www.franchiseformules.nl/media/afbeeldingen/nieuws/0931d3b6-9efd-4e08-ba7b-a93d27acfe2d.jpg

Het hotel sluit aan bij de verwachtingen van de huidige kosmopolitische gast; het biedt de mogelijkheid om dag en nacht een maaltijd te bestellen, in alle ruimtes is gratis wifi aanwezig en gasten kunnen gebruik maken van fitness, massages en een fiets om de stad te verkennen. Kortom een hotel waar gastvrijheid, ruimte en welzijn centraal staan. De Haagse Passage is de perfecte locatie: bij uitstek de plek waar de gast centraal staat”, aldus Caro van Eekelen, COO Accor Hotels Benelux.