EG Group gaat partnership aan met Kentucky Fried Chicken Nederland en België

EG Group, één van de grootste onafhankelijke uitbaters van tankstations in Europa, is in Nederland en België een brandpartnership aangegaan met het Franchisenetwerk Kentucky Fried Chicken (KFC).

EG Group exploiteert in België en Nederland tankstations van Esso en werkt daar onder meer reeds samen met andere franchiseformules zoals, Spar, Burger King en Lavazza. EG Group werkt voortdurend aan de verbetering van haar diensten en services onderweg, waarbij een samenwerking met de franchiseformule KFC in België en Nederland een logische volgende stap is.

“Wij zijn reeds een franchisepartner van KFC in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Nu breiden we deze succesvolle samenwerking uit naar Nederland en België”, vermeldt Joris Janvier, Commercial Manager bij EG Group.
In Saint Ghislain (België) opende een eerste KFC vestiging in een Esso-tankstation. “Wij zijn trots op deze samenwerking, want KFC is een sterk en bekend merk”, vervolgt Janvier. “Bovendien hebben wij er vertrouwen in dat deze samenwerking zijn vruchten zal afwerpen.