Gloednieuwe Délifrance opent op De Meir in Antwerpen

De Meir in Antwerpen is een lunchroom rijker. Op 3 juli opende Délifrance De Meir haar deuren in de bekende winkelstraat in Antwerpen. Het is de derde Délifrance vestiging van franchisenemers Freddy en Tom Siegfried. Vader en zoon runden op de Meir al een Délifrance in de Stadsfeestzaal en hebben daarnaast een vestiging in Sint Niklaas.

Franchisenemers Freddy en Tom zijn er klaar voor om de gasten te ontvangen. ‘We zijn ontzettend trots op de gloednieuwe zaak. Het is prachtig geworden, met veel Franse details. We hebben er ontzettend veel zin in om de gasten hier te verwelkomen.’ Dankzij het ruime assortiment is er voor elk wat wils. ‘Voor een lekker Frans ontbijt met verse jus d’orange of een heerlijke lunch ben je bij ons aan het juiste adres, maar het is ook mogelijk om een vers belegde baguette voor take away te halen.’

 

Volgens de franchisenemers staat kwaliteit voorop. ‘Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met graan van eigen Franse graanvelden, dat in eigen molens gemalen wordt. Dat resulteert in echte kwaliteitsproducten. Kom het zelf proeven, zouden we tegen iedereen willen zeggen.’

Over Délifrance Restaurants: Gasten genieten al meer dan 30 jaar in een eigentijdse sfeer van Franse specialiteiten en lekkernijen bij Délifrance. We bereiden onze gerechten volgens eigen authentieke recepten. Bij Délifrance maken we al ons brood zelf en dat proef je! We verbouwen graan op onze eigen Franse graanvelden en malen het in onze eigen molens. Dit zorgt voor het beste meel, dat de basis vormt voor onze kwaliteitsproducten. De masterfranchise van Délifrance in de Benelux is vanaf 1 april 2018 in handen van Food Franchise Company (FFC).