Groep AVEVE, hét service provider franchisenetwerk aan de land- en tuinbouw, versterkt zijn management

Op 3 september breidt GROEP AVEVE, het franchisenetwerk voor land en tuinbouw, haar Executive Committee uit met twee ervaren managers; Sabine De veilder en Kris Geysels.

Sabine De veilder zal de rol van Chief Marketing Officer op zich nemen. Sabine heeft vele jaren ervaring in Marketing en Sales, waaronder ook bij haar laatste werkgever Pepsico, waar ze 10 jaar actief was in verschillende rollen. Haar laatste functie was die van Marketing Director Europe.

Kris Geysels neemt de rol van Chief Financial Officer over van Luc Janssens in het vooruitzicht van zijn pensioen, na meer dan 40 jaar dienst bij Groep AVEVE. Kris kan rekenen op een ruime ervaring in Finance, onder andere als CFO van ABX Logistics, Aviapartner en Pelican Rouge en in zijn laatste functie als Partner Financial Advisory bij Deloitte.


Over Groep AVEVE

Groep AVEVE met hoofdkantoor te Leuven is het N°1 full service provider franchisenetwerk aan de land- en tuinbouw in België met internationale aanwezigheid in Nederland, Frankrijk  en Duitsland. De onderneming is actief in de verschillende segmenten van de land- en tuinbouwsector, zoals veevoeding, plantenvoeding, plantenbescherming, zaden, zaaigranen, plantaardappelen en land- en tuinbouwmachines. Bij het grotepubliek is Groep AVEVE gekend voor haar 250 AVEVE-franchisewinkels waar de consument terecht kan voor ‘tuin, dier en bakplezier’®. Groep AVEVE wil haar positie als marktleider verder uitbouwen door investeringen en innovatie in de agrarische sector. Haar 1.900 enthousiaste medewerkers dragen ertoe bij dat Groep AVEVE een omzet van 1,4 miljard euro realiseert.