Het franchiseconcept Anytime Fitness organiseert een informatiedag voor (aanstaande) ondernemers

Dave Mortensen is één van de oprichters van de grootste fitness-franchiseketen ter wereld en geeft op woensdag 30 mei een persconferentie in de Anytime Fitness Van der Valk Hotel in Eindhoven, Nederland.

Anytime Fitness opende haar deuren in 2002 in Minnesota (VS). Sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste fitness-franchiseketens ter wereld, actief in 30 landen met meer dan 3 miljoen leden. Mortensen is mede-oprichter en president van Anytime Fitness. Hij gelooft in hoogtechnologische gyms met een breed scala aan trainingfaciliteiten, voedingsinformatie en de mogelijkheid om constant gebruik te kunnen maken van de ondersteuning van een personal trainer.

Het franchiseconcept Anytime Fitness telt intussen meer dan 4000 vestigingen wereldwijd, een 75-tal vestigingen in Nederland en België en heeft de ambitie om binnen anderhalf jaar te groeien naar 100 vestigingen in de Benelux.

Dave Mortensen zal op de Anytime Fitness Conferentie in Nederland spreken over de fitness-industrie, de wereldwijde gezondheidstrend en zijn kijk op het gebruik van technologie in de branche. Ongeveer 200 franchisenemers, hun medewerkers, medewerkers van het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor, pers en leveranciers van de franchiseketen uit Nederland en België wonen deze conferentie bij.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Anytime Fitness, klik hier.