Het franchiseconcept COPPER BRANCH: een voedingsrevolutie!

Copper Branch startte zijn eerste restaurant in 2015 in Montreal. Ondertussen zijn er 21 restaurants
open waarvan er 14 onder franchising worden uitgebaat, staan er 71 nieuwe openingen gepland in
Canada, 4 in de VS, een eerste in Frankrijk, en dit allemaal voor de volgende 12 maanden. Tijd dus
voor Copper Branch Europe!*
Waar staat Copper Branch voor? Voor niets minder dan een ware voedingsrevolutie! De consument
van vandaag is meer en meer op zoek naar gezonde voeding als alternatief voor het traditionele
fastfoodaanbod, en dus biedt het franchiseconcept Copper Branch de consument een ervaring die bij
geen enkel ander restaurant in de fastfood te vinden is.
“Het is onze missie om heerlijk 100% plantaardig voedsel te serveren, bereid op basis van verse en
gezonde ingrediënten, snel geserveerd door vriendelijk personeel in een ethisch en verantwoord
kader”, aldus Martin Ayotte, de masterfranchisenemer voor Frankrijk, Monaco en de Benelux. “Een
Copper Branch franchisenemer worden vraagt weinig of zelfs geen enkele ervaring in de
restaurantbranche: als uw passie ligt bij het omgaan met personeel en klanten en de trots om goed
en gezond voedsel te serveren, dan komt dat wel goed”, vervolgt hij.
Voor meer informatie over het franchiseconcept Copper Branch, klik hier.
*de eerste openingen in Frankrijk staan al gepland voor de herfst ‘18