Het franchisenetwerk ALOHA Mental Arithmetic viert 25 jaar

Het franchisenetwerk ALOHA Mental Arithmetic viert 25 jaar sinds haar oprichting in Maleisië. In de afgelopen 25 jaar is ALOHA gestaag gegroeid in het bereiken van master franchise overeenkomsten in 39 landen zoals Maroc, Duitsland, Brazilië, China,…

Vandaag de dag besteden meer dan 4000 centra hun tijd aan het werk en het stimuleren van de neuronale connecties met als doel het stimuleren van de intellectuele vaardigheden van hun studenten.

Het franchiseconcept van ALOHA Mental Arithmetic is een mentaal ontwikkelingsprogramma voor kinderen tussen 5 en 13 jaar oud dat hun intelligentie versterkt op basis van drie basisinstrumenten: abacusberekening, mentale rekenkunde en didactische spelletjes.

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren van ALOHA is het speelse, dynamische en interactieve karakter in alle sessies. Door middel van verschillende didactische spelletjes, snelheidstests, visuele oefeningen, activiteiten in groepen…. de jongsten interpreteren de sessie als een ruimte van plezier en broederschap en verbeteren op deze manier hun educatieve vaardigheden.

ALOHA helpt haar studenten om verschillende levenslange vaardigheden te ontwikkelen, met name acht voordelen: aandacht en concentratie, creativiteit, verbeelding en visualisatie, ruimtelijke oriëntatie, luisteren, analyseren, fotografisch geheugen en observatievaardigheden.

Met slechts 2 uur les per week slaagt dit programma erin om de prestaties van de school te verbeteren en versterkt het deze acht vaardigheden, zodat kinderen in alle vakken verbeteren.

ALOHA Mental Arithmetic wil nu ook het programma naar België brengen.

Geïnteresseerd in het franchiseconcept van ALOHA, klik hier.