Nieuw franchiseverkooppunt van keukenfranchiseformule Kvik in Waregem

Het Deense franchiseconcept Kvik, dat al bijna 30 jaar keukens, badkamers en kasten produceert en verkoopt, is aanwezig met een netwerk van bijna 140 verkooppunten in Scandinavië, Nederland, Spanje, Frankrijk, Thailand, de Faeröer-eilanden en België.

Kvik heeft nu in ons land een netwerk van 22 verkooppunten, waarvan 20 franchisewinkels.

Na een jaar 2017 van consolidatie van het Belgische netwerk, zet het franchiseconcept zijn ontwikkeling verder via franchising onder leiding van Kurt Heyvaert, Country Manager België.
Kvik heeft zopas de opening aangekondigd van haar 22ste franchisewinkel in Waregem, die de aanwezigheid van het merk in de regio Kortrijk aanvult met een tweede verkooppunt, waarvan de eerste in Kuurne.

Multifranchisenemers in Kvik Waregem

Het Kvik-franchiseverkooppunt in Waregem opende op 12 oktober en staat onder leiding van franchisenemers Mieke Verscheure en Bruno Lietaer, die al meer dan 10 jaar eigenaar zijn van de Kvik-winkel in Kuurne. In 2017 werd Bruno Lietaer uitgeroepen tot Beste Kvik Franchisenemer in België en dit jaar ontving hij de internationale “Highest Customer Satisfaction” award op een totaal van 150 winkels.

Voor meer informatie over het franchiseconcept Kvik, klik hier.