Nieuwe ERA in Marche-en-Famenne

Op 2 november 2020 opende een nieuw ERA makelaarskantoor zijn deuren in Marche-en-Famenne. Het agentschap ERA Immo B-Lux wordt beheerd door de jonge franchisenemer François Baudoin. François Baudoin is de expert in de regio, en actief in de hele provincie Luxemburg.

ERA België

ERA is een internationaal, globaal verspreid merk dat in totaal meer dan 35.000 medewerkers telt. Daar behoort dus ook het Belgische ERA Franchisenetwerk toe.  Het franchisenetwerk van ERA is veel meer ontwikkeld in het noorden dan in het zuiden van ons land. Begin vorig jaar kondigde de nieuwe CEO Johan Krijgsman reeds aan dat er plannen waren om het merk in Wallonië en Brussel uit te breiden, al was het daarvoor op dat moment nog te vroeg. De makelaarsgroep heeft namelijk eerst sterk ingezet op de implementatie van de ERA 2.0 strategie in alle Vlaamse kantoren. DIt leidde tot een groei van bijna 10 procent in 2019. Nu wil de topman deze ervaring en knowhow uitbreiden naar Franstalig België. Meer hierover weten?

Johan Krijgsman ERA

« Sommigen zouden vanwege de huidige economische situatie misschien twijfelen of het wel het juiste moment is. Maar de voorbije zes maanden hebben bewezen dat het coronavirus de vastgoedmarkt niet op zijn knieën heeft gekregen, integendeel. We moeten dus van dat momentum gebruik maken. Enerzijds heeft deze periode veel makelaars doen nadenken over hun toekomst en de mogelijke risico’s, maar anderzijds ook over de opportuniteiten die er liggen in een samenwerking met een groot, geconsolideerd netwerk – zoals dat van ERA. Wees er maar zeker van dat al onze leden vandaag de dag meer dan ooit beseffen wat daar de meerwaarde van is, wat de voordelen zijn van tot zo’n grote familie te behoren.»   Johan Krijgsman – CEO van het ERA franchisenetwerk Belgium

Objectief : 35 agentschappen in België waarvan 15 in Wallonië en Brussel in 2022

Ondanks het coronavirus, is de makelaarsgroep dus niet stil blijven zitten op de Waalse en Brusselse markt. De uitbreiding in de Franstalige gewesten komt dan ook al geleidelijk op gang.
Met ERA Immo B-Lux is het begin van een nieuw verhaal in het zuiden van het land in zicht. Ook zullen er binnenkort meer openingen volgen.

François Baudouin ERA

« In een steeds meer gedigitaliseerde wereld maakt de vastgoedsector nu het begin van zijn transformatie mee. Daarom heb ik, door mij te verenigen met de besten, partners gekozen die deskundig zijn op hun vakgebied om aan de behoeften van morgen te voldoen.»
François Baudoin – Franchisenemer ERA Immo B-Lux.