Nieuwe franchisenemer Pirtek Eindhoven

Per 1 september is het franchise servicepunt Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar de nieuwe franchisenemer Theo van Eert.

Van der Bij verlaat echter de Pirtek franchiseformule niet, nadat hij het franchise servicepunt van Pirtek Eindhoven succesvol heeft ontwikkeld concentreert hij zich vanaf nu op de verdere groei van zijn andere Pirtek franchisecenter in Utrecht.

Theo van Eert neemt in Eindhoven een degelijk franchisecenter over met een stevige marktpositie in de regio. Om deze positie verder uit te bouwen conform de meest recente ontwikkelingen van de Pirtek franchiseformule wordt o.a. de werkplaats in het center uitgebouwd zodat klanten hun machines ook bij Pirtek inpandig kunnen laten reviseren. Daarnaast heeft de nieuwe franchisenemer Van Eert een omvangrijk zakelijk netwerk opgebouwd in de regio: hij woont dan ook al jaren met zijn familie vlak in de buurt van het center in Best. Als het nieuwe gezicht van Pirtek Eindhoven ligt zijn focus op het op- en uitbouwen van de klantrelaties in de regio.

FAMILIE

De overstap vanuit zijn financiële achtergrond naar de wereld van hydrauliek dankt Theo aan zijn oudste zoon, René, die al 3 jaar als hydrauliekmonteur werkzaam is voor dit franchisecenter. Op deze wijze raakte Theo steeds meer geïnteresseerd in de Pirtek franchiseformule.

Theo’s echtgenote Lily zal ook regelmatig op het center te zien zijn, zij gaat de rol van klantrelatiemedewerker en wordt daarmee mede het gezicht (en stem) van het Pirtek franchisecenter te Eindhoven.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Pirtek , klik hier.