Nieuwe Shop&Go Hasselt opent zijn deuren

De nieuwe Shop&Go Hasselt opende vrijdag laatstleden zijn deuren ter hoogte van de Koning Albertstraat 31. De supermarkt is een kleinere goed gelegen winkel met ruime openingsuren en een gezellige sfeer. “Het aanbod is er gevarieerd en samengesteld uit verse kwaliteitsproducten die lokaal en gebruiksvriendelijk zijn”, zeggen de franchisenemers Bert Lambregts en Alexiou Efstratios.

“Shop&Go Hasselt richt zich hoofdzakelijk op klanten die onderweg zijn. Daarbij zijn producten zoals broodjes, verse bereide maaltijden, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie, croissants en magazines heel belangrijk. Die zijn kant en klaar of kunnen ook ter plaatste gebruikt worden”, zeggen de zelfstandige uitbaters Lambregts en Efstratios. “Bovendien vindt de klant er ook basisproducten zoals in de vers rayon of droge voeding: fruit, melk, pasta, ontbijtproducten. Met andere woorden, de buurtbewoners kunnen er ook hun dagelijkse boodschappen komen doen.”

Lokale integratie

Shop&Go Hasselt wil zich vooral integreren in de buurt. “Deze franchisewinkel zorgt voor een aantal nieuwe jobs en we proberen mensen uit de buurt te vinden om die in te vullen. We denken dat dat al een eerste stap is in de integratie in de buurt, maar deze integratie wordt concreter als onze medewerkers iedere dag contact hebben met de klanten”,  besluiten de franchisenemers Lambregts en Efstratios.