Nieuwe Snap Fitness franchisevestiging in Zezle

Eind dit jaar opent in Zele de 16e Snap Fitness franchise vestiging in de Benelux. Daarmee weet de fitnessfranchiseorganisatie ondanks de uitdagende tijden haar expansie voort te zetten.

Snap Fitness is een fitnessketen dat actief is in 19 landen, met al 6 succesvolle franchisevestigingen in België en 9 in Nederland. Alle vestigingen zijn 24/7 open, hebben de nieuwste apparatuur en verzorgen uitstekende begeleiding op het gebied van training en voeding.

In haar woonplaats Zele ziet Franchisenemer Lieve Pieters haar droom in vervulling gaan. Ze maakt de stap naar zelfstandig ondernemer met de ondersteuning van de Snap Fitness franchise. ‘Als fanatiek fitnesser ben ik enkele jaren geleden begonnen met opleidingen tot Personal Trainer. Vervolgens werd ik zo enthousiast over het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl, dat ik een carrière switch overwoog.

De aanwezige kennis en ervaring binnen Snap Fitness overtuigde mij ervan om deze stap samen met hen te zetten.’

Het tijdstip om een fitnessclub te openen lijkt misschien gewaagd, maar Lieve is vol vertrouwen. ‘Door de corona-uitbraak heeft het verkrijgen van de financiering wat langer geduurd. Natuurlijk is de vraag gesteld welke invloed de huidige problematiek zou hebben op een nieuw te openen fitness. Maar wij hebben de Belfius bank aan onze zijde, zij heeft volledig vertrouwen in mijn plannen.’

Is uw ambitie om net als Lieve een eigen fitnesscentrum te starten? Kijk dan hier voor meer informatie.