Opening van de 800ste Delhaize-winkel: het franchiseverkooppunt AD Delhaize Reyers

Op 23 januari 2020 vierde Delhaize de opening van haar 800ste winkel met de opening van de nieuwste franchisewinkel AD Delhaize Reyers in Brussel.

Een multi-franchisenemer aan het roer

Voor de multi-franchisenemer Renaud Caeymaex betekent de opening van deze franchisewinkel twee jaar na de opening van zijn AD Delhaize-supermarkt in Braine l’Alleud, de 800ste Delhaize-winkel, ook een belangrijke stap in de uitbreiding van het Delhaize-franchisenetwerk.

De franchisewinkel van AD Delhaize Reyers is een supermarkt met een oppervlakte van 2.000 m² volgens het nieuwste concept van Delhaize, dat zich onderscheidt door zijn brede gangen, zijn helderheid met sfeervolle verlichting, zijn warme kleuren en een assortiment van 22.000 productreferenties.

Een team van 25 enthousiaste medewerkers ondersteunt de franchisenemer in zijn dagelijks werk.

De bijzonderheden van de AD Reyers-franchisesupermarkt

Terwijl in deze supermarkt altijd verse producten op het menu staan met verse groenten en fruit van de dag, hebben klanten zodra ze de winkel binnenkomen toegang tot een on-the-go-afdeling met een sushistand en een delicatessenkraam, allemaal ter plaatse bereid.

De slagerijafdeling biedt een toonbank met vlees van de Ferme des Nauves de Braine-le-Comté, gerijpt vlees, vleeswaren en lekkernijen die ook ter plaatse worden bereid.

Het bakkerijgedeelte met een open atelier dat rechtstreeks contact met de klanten mogelijk maakt, biedt de hele dag door brood en gebak aan dat ter plaatse wordt gebakken.

In de wijnafdeling wordt de selectie elke maand vernieuwd en een “Foodparing” kast helpt de klant om de wijn te kiezen die het beste bij zijn gerechten past.

Om aan de vraag van de klanten te voldoen, worden ook lokale en ambachtelijke producten aangeboden.