Panos opent een nieuw franchiseverkooppunt in City Turnova te Turnhout

Het franchisenetwerk Panos, de gekende sandwichketen, kondigt de opening aan van de tweede Panos winkel, uitgebaat door de franchisenemers Inge en Sandra, in het nieuwe vastgoedproject Turnova in het stadscentrum van Turnhout. De openingsceremonie van Turnova, die dit weekend 14 en 15 maart zou plaatsvinden, is uitgesteld tot juni vanwege de Coronaviris-epidemie.

Het nieuwe franchiseverkooppunt volgens het nieuwste designconcept heeft ook een terras en biedt de klanten een breed scala aan broodjes aan die ter plaatse worden bereid aangevuld met La Lorraine producten (brood, gebak, taarten en gebak), en de  niet te missen verschillende koffiespecialiteiten van de franchiseformule Panos.

Het koppel franchisenemers exploiteerde reeds de Panos-winkel in de Gastthuisstraat  in het centrum van Turnhout, die ook onlangs in een nieuw kleedje werd gestoken.

Panos  heeft hiermee in het totaal drie verkooppunten in Turnhout, namelijk een derde dat gevestigd is in het Q8-benzinestation waar zich ook een Shop&Go Delhaize franchisewinkel bevindt.

rli.