Positieve resultaten in 2018 voor het franchisenetwerk Kvik

De Deense franchiseformule Kvik, dat al bijna 30 jaar keukens, badkamers en kasten produceert en verkoopt, is aanwezig met een netwerk van bijna 140 verkooppunten in Scandinavië, Nederland, Spanje, Frankrijk, Thailand, de Faeröer en België.

In België bleef Kvik, na een jaar 2017 van herstructurering van haar netwerk, niet inactief in 2018 en sloot het jaar af met een netwerk van 22 verkooppunten, allemaal uitgebaat in franchising.

Een terugblik op het jaar 2018

Kvik heeft 2 nieuwe winkels geopend in Vlaanderen, de eerste in Leuven onder leiding van franchisenemer Thomas Uyttebroeck en de tweede in Waregem onder leiding van het franchisenemersechtpaar Mieke Verschuren en Bruno Lietaer, de laatste reeds eigenaar van de vestiging in Kuurne.

2 andere winkels werden eveneens gerenoveerd, de eerste in de gemeente Sint-Niklaas, geëxploiteerd door de franchisenemer Peter Bols en de tweede in Schelle, die onder de verantwoordelijkheid van de franchisenemer Peter Verplancke valt.

Het franchiseverkooppunt van Wavre werd overgenomen door Jonathan Degrève, reeds franchisenemer van de winkel in Gosselies die hij sinds september 2010 exploiteert.

Nieuwe projecten in de pijplijn voor 2019

Oostende wordt in 2019 de eerste nieuwe franchisewinkel van Kvik en in de komende maanden zullen nog eens 2 winkels worden geopend. De franchiseformule is nog actief op zoek naar nieuwe kandidaat franchisenemers in ons land.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Kvik, klik hier.