REDDY Keukens gaat verder op West-Vlaamse elan

Enkele maanden geleden opende de derde Belgische REDDY-franchisevestiging, meteen de eerste in West-Vlaanderen, maar nu komt meer heuglijk nieuws uit deze regio: eind oktober opent een nieuw franchiseverkooppunt REDDY in Waregem de deuren!

REDDY-collega’s uit Antwerpen, Lievegem en Veurne verheugen zich op de opening van een vierde vestiging.

Ideale mix voor de perfecte keuken

Franchisenemers Anne Hameleers en Bob Kooyman slaan de handen in elkaar en bundelen hun competenties tot een ideale mix voor perfect geplande en gemonteerde keukens. “De jarenlange ervaring in het vak en de ruime toonzaal vol inspiratie zorgen ervoor dat we iedere klant kunnen helpen met zijn of haar keukenwens,” zeggen de franchisenemers uit Waregem. “We streven naar tevreden klanten die de beste keuken krijgen voor hun budget.”

Transparantie troef

REDDY is het franchiseconcept van MHK Group, de grootste inkooporganisatie op de Europese keukenmarkt, die steun biedt aan meer dan 3.000 keukenspecialisten. Daardoor profiteren klanten bij REDDY mee van de grote inkoopvolumes en zijn vanaf het eerste gesprek zeker van onze allerbeste prijs. “Er wordt niet gegoocheld met kortingen en promo’s: onze klanten weten meteen wat er hen te wachten staat,” vertelt Anne, “en nog meer zelfs: wie een offerte vraagt bij REDDY, ontvangt daarvoor een leuk bedankje!”

Feestelijke openingsweek

Wie benieuwd is naar de nieuwste keukentrends ontdekt de vele mogelijkheden in de 17 toonzaalkeukens, komt in de lounge even op adem met een lekker drankje en dat terwijl de kinderen plezier maken in de kinderhoek. Tijdens de feestelijke openingsweek van 19 tot 26 oktober wordt iedere bezoeker bovendien nog eens extra verwend!

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Reddy, klik hier.