Twee nieuwe Shop&Go-franchisenemers openen in Q8-tankstations in Zoutleeuw en Molenbeek

Twee nieuwe franchisewinkels van Delhaize Shop&Go hebben hun deuren geopend op respectievelijk 25 en 29 september 2020 in de Q8-tankstations in Zoutleeuw in Vlaams-Brabant en Sint-Jans-Molenbeek in het Brussels Gewest.

De franchisewinkel Shop&Go in Zoutleeuw

Het Shop&Go franchiseverkooppunt in Zoutleeuw wordt als eerste geëxploiteerd door de G&V Group, die ook een toonbank van de franchiseformule Panos sandwichshop en een Vergnaro koffiecorner omvat. De winkel is 7 dagen per week geopend, ook op feestdagen.

Op te merken valt dat Shop&Go gevestigd is op de site van het eerste mobipoint in Vlaams-Brabant. Deze biedt een bushalte, twee parkeerplaatsen en een oplaadinfrastructuur voor gedeelde elektrische voertuigen, een overdekte fietsenstalling, een digitale mobipoint-zuil en vanaf oktober een kassasysteem. Een extra potentiële klantenkring voor de convenience store.

Het franchiseverkooppunt Shop&Go in Sint-Jans-Molenbeek

   

Een andere franchisewinkel van Shop&Go Delhaize van 130 m² met eveneens een Panos-sandwichbalie en een Caffé Vergnano-hoek werd geopend in het nieuwe Q8-tankstation in Sint-Jans-Molenbeek, het tweede dat door G&V Group wordt uitgebaat.

Een assortiment van bijna 3.000 producten, waaronder 650 verse producten, wordt aan de klanten aangeboden, evenals het assortiment van de Nationale Loterij. Deze Shop&Go franchisewinkel is ook 7 dagen per week geopend, inclusief feestdagen.

G&V Group is zeker van plan om na deze eerste twee Shop&Go in de toekomst nog meerdere franchisewinkels te willen openen.