Uitbreiding bij het franchisenetwerk Engel & Völkers

Het Duitse Immobiliën franchisenetwerk Engel & Völkers is al zo’n 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van woningen en commercieel vastgoed.

Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 800 vastgoedmakelaars in een dertigtal landen, waaronder België. De agenten, meer dan 11.000 medewerkers die onder de vlag van Engel & Völkers werken, adviseren particuliere en institutionele klanten.

Het Belgische netwerk van Engel & Völkers

Het franchisenetwerk van Engel & Völkers is sinds 2006 aanwezig in ons land met 24 makelaars die een dynamisch en voortdurend groeiend netwerk hebben opgebouwd.

De volgende vestiging van het Belgische netwerk van Engel & Völkers opent op 10 oktober 2019 in Noord-Limburg in Hechtel-Eksel. De verbouwingswerken van het bureau worden momenteel afgerond.

                                                           .

In Gent is er momenteel een mogelijkheid om een franchiseverkooppunt over te nemen van Engel & Völkers,  waar zij momenteel twee vestigingen hebben. Eén in het centrum en één in het zuiden van Gent, de laatste gespecialiseerd in de streek van Sint-Martem-Latem en omgeving. Het is het bureau in het centrum van Gent dat op zoek is naar een nieuwe franchisenemer. Deze heeft in een prestigieus historisch gebouw in de loop der jaren een solide reputatie heeft opgebouwd.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Engel & Völkers, klik hier.