Vernieuwde AD Delhaize franchisewinkel te Dessel !

Op 1 maart heropende na twee weken volledige renovatie de lokale franchisewinkel AD Delhaize in Dessel in de provincie Antwerpen.

Een multi-franchisenemer expert op het gebied van management.

Deze AD Delhaize met een oppervlakte van 1.000 m² en een aanbod van ongeveer 15.000 productenreferenties, staat onder de leiding van Ruben Dewael, een multi-franchisenemer van de Delhaize groep.

Ruben is immers al franchisenemer in de Kempen van vijf andere Delhaize Groep franchisewinkels: 2 AD Delhaizewinkels in Arendonk en Retie en 3 Proxy Delhaizewinkels in Meerhout, Veerle-Laakdael en Westerloo.

Ruben Dewael is niet enkel actief als franchisenemer in de voedingssector. Op 1 april van vorig jaar opende hij ook als franchisenemer een nieuw fitness concept, gelegen naast zijn Proxy franchisewinkel op de grote Markt in Westerlo.

Een AD Delhaize 2.0 

Deze AD Delhaize franchisewinkel van de nieuwste generatie is meteen een voorbeeld in de Kempen voor de verbouwing van ander Delhaize franchisewinkels die op het programma staan, en focust op een beter comfort van het winkelen van de klanten.