U wilt franchisenemers rekruteren?

Wilt u nieuwe partners rekruteren of wilt u uw activiteit voorstellen, dan kan dit door uw formule/ concept voor te stellen in de rubriek “Formules die kandidaten zoeken”.

De voorgestelde formules geven meer visibiliteit en helpen u de juiste profielen te rekruteren voor uw netwerk in België.

www.franchisingbelgium.be richt zich tot de verantwoordelijke van de netwerken, franchisegevers en alle zelfstandige kandidaten, franchisenemers en investeerders.

U kan ook een gepersonaliseerde e-mailing (html) sturen, naar de meest recente data database van franchising.

Onze database wordt dagelijks aangevuld met spontane geïnteresseerden en nieuwe kandidaten die zich via de Belgische Franchise Federatie aanmelden. Door ons partnership met de beursorganisatie bereiken we eveneens alle bezoekers van de Franchisebeurzen. Dit bewijst nogmaals de recentste database uit de franchisewereld te hebben.
Onze database bestaat uit toekomstige zelfstandigen, franchisenemers, franchisegevers, investeerders… hetzij alle geïnteresseerden in franchising.

Leden van de Belgische Franchise Federatie krijgen 25% korting op de verschillend mogelijkheden van adverteren. Klik hier om de bestelbon te raadplegen met de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Twijfel niet ons te contacteren voor meer informatie of eventueel vrijblijvend een afspraak te nemen zodat wij u de verschillend mogelijkheden van franchisingbelgium.be kunnen toeleggen.

Maak gebruik van het belangrijkste portaal van Franchising en Commerciële Netwerken in België. om nieuwe franchisenemers te rekruteren!

Contact
info@franchising-belgium.be
Tel : +32 (0)2 523 97 07