Blik terug op de vorige edities van Franchising Belgium Day

(Her)ontdek de sfeer van de Franchising Day: workshops, conferenties en ontmoetingen met professionals uit de sector in een omgeving die zich leent tot kwalitatief netwerken.

Ekeren -Hof Ter Delft - februari 2019

Een 40-tal exposanten gaven aan de bezoekers van de Franchising Belgium Day te Ekeren (Antwerpen) een mooi aanbod om te starten als franchisenemer! Verschillende conferenties werden georganiseerd om de bezoekers beter te informeren, zoals; “Maximaliseer uw financieringskansen”, “Starten met franchising”, … en in het experten hoekje konden bezoekers hun persoonlijk vragen stellen aan experts; een jurist, een boekhouder, een bankier en een expert in franchise,…

Louvain-La-Neuve -Cercle du Lac - oktober 2018

40 exposanten waren aanwezig in Louvain-La-Neuve om u te helpen uw keuze te maken! Er werden conferenties georganiseerd om u te informeren en te begeleiden in uw eerste stappen : “Maximaliseer uw financieringskansen”, “Rondetafelgesprek”, “Experts aan het woord”.

Brussel -The Egg - oktobre 2017

40 exposanten waren aanwezig in The Egg om u te helpen uw keuze te maken! Er werden conferenties georganiseerd om u te informeren en te begeleiden in uw eerste stappen. De slotconferentie was de gelegenheid om u een voorproefje te geven van een studie over de huidige stand van zaken van franchising in België.

Mis de volgende Franchising Belgium Day niet

Wij organiseren deze Franchising Belgium Day twee keer per jaar, om zo het rijke gamma, de brede waaier aan mogelijkheden en de bijzonderheden van de sector weer te geven.

Afwisselend in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

De volgende twee edities worden achtereenvolgens in Ekeren (28 februari 2019) en Luik (oktober 2019) gehouden. Verdere informatie en het volledige programma vindt u hier binnenkort.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hebt u vragen? Neem contact op met de organisatie:

FR : Françoise Teyssié
+32 (0)4 254 97 93
ft@enjeu.be

FR : Catherine Bergoens
+32 (0)4 254 97 86
cb@enjeu.be

NL : Carine Janssens
+32 (0)2 523 97 07
carine@fbf-bff.be

Hebt u vragen? Neem contact op met de organisatie:

FR : Françoise Teyssié
+32 (0)4 254 97 93
ft@enjeu.be

FR : Cathérine Bergoens
+32 (0)4 254 97 86
cb@enjeu.be

NL : Carine Janssens
+32 (0)2 523 97 07
carine@fbf-bff.be

Franchising Belgium Day is een initiatief van de Belgische Franchise Federatie,
in samenwerking met Enjeu, beursorganisator en gespecialiseerd in de organisatie van evenementen.