Winsol, een franchiseformule die mee met de tijd gaat

De Belgische franchiseformule Winsol, is de specialist voor zonwering, outdoor living, PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie.

Winsol beschikt over een technologisch geavanceerde machinepark die hen toelaat om hun producten zelf op maat van de klanten te vervaardigen.

Een nieuwe samenwerking met Fentris

Het bedrijf Fentris uit Erembodegem, dat al 20 jaar bestaat, heeft een jaar geleden een samenwerking met Winsol getekend. De franchiseformule Winsol is sindsdien nummer 1 geworden voor indirecte verkoop.

De showroom van 600 m² onderging een transformatie om het nieuw concept “one stop shopping” van de franchiseformule te presenteren. Het nieuw concept biedt een overzicht van alle producten van de franchiseformule Winsol.

Winsol beschikt over een geavanceerde technologie.

Omdat Winsol altijd over een geavanceerde technologie beschikt, lanceren ze vaak nieuwe producten zoals het geval is voor “Luno” een nieuw gamma van zonneluifel met smeedaluminium knikarmen.

De franchiseformule Winsol ontwikkelde een gratis online bestelling- en tariferingssysteem, Wincal, waardoor alle producten uit het Winsol gamma geconfigureerd en berekend kunnen worden.

De klant kan ook, dankzij de simulatie-app My Winsol, snel en simpel zijn gevel visualiseren met de verschillende luiken.

Vandaag de dag telt het franchisenetwerk Winsol 11 showrooms in directe verkoop en 26 in indirecte verkoop (in samenwerking met Fentris). Winsol wil zijn netwerk verder uitbreiden met nieuwe franchisenemers.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Winsol, klik hier.