Homepage / Al het nieuws / Nieuwe Belchicken franchiserestaurant geopend in Asse

Presse

Nieuwe Belchicken franchiserestaurant geopend in Asse

Belchicken Asse

Op vrijdag 23 augustus opende Belchicken, de bekende Belgische fastfoodketen, zijn nieuwste vestiging in Asse. De nieuwe franchiserestaurant bevindt zich op Steenweg 48, 1780 ASSE en wordt uitgebaat door franchisenemer Steve Larsimont.

Larsimont, een lokale ondernemer met jarenlange ervaring in de horeca, is verheugd om de deuren van de nieuwe Belchicken franchiserestaurant te openen. “Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van de Belchicken-familie en kijk ernaar uit om de inwoners van Asse te verwelkomen in onze moderne en gastvrije vestiging,” aldus Larsimont.

Belchicken Asse

De opening van de Belchicken in Asse belooft een nieuwe culinaire ervaring te bieden met hun beroemde krokante kip, vers bereide burgers en diverse bijgerechten die geliefd zijn bij klanten in heel België. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan gerechten, zowel ter plaatse als via afhaal- en bezorgopties.

Belchicken blijft zich inzetten voor kwaliteit, versheid en klanttevredenheid, en deze nieuwe vestiging in Asse vormt geen uitzondering. “We streven ernaar om elke bezoeker een heerlijke en unieke eetervaring te bieden,” voegt Larsimont toe.

De opening van het Belchicken franchiserestaurant in Asse markeert een belangrijke stap in de expansie van het franchisenetwerk, die blijft groeien en zijn aanwezigheid in België verder versterkt.