De website waar franchisenemers en franchisegevers elkaar ontmoeten

Ontdek op onze website de franchiseformules die rekruteren, alsook praktische informatie en al het nieuws over franchising en commerciële netwerken in België.

Activiteitensectoren in de kijker

Die zijn de franchiseconcepten in de belangrijkste sectoren die franchisenemers werven

Franchising Belgium en de Belgische Franchise Federatie

De website Franchisingbelgium.be werd gecreëerd door de Belgische Franchise Federatie, die ethische en authentieke franchising verdedigt en promoot.  De franchiseformules die lid zijn van de BFF zijn te herkennen aan het BFF-logo dat op hun foto vermeld is.

Meer weten

Onze diensten

Deze site bevat al het nieuws over franchising en commerciële netwerken in België, alsook heel wat praktische informatie.  Iedereen die geïnteresseerd is in franchising kan zich abonneren op de nieuwsbrief.  Ons team en onze partners bieden specifieke diensten en ondersteuning aan franchisenemers.

Onze partners

Franchisenemer worden

Een eigen zaak runnen is vaak de verwezenlijking van een droom, een project, een ambitie die lang is uitgedacht.

Er zijn vele manieren om een bedrijf te beginnen en franchising is het ideale antwoord voor degenen die niet geïsoleerd willen zijn en die liever vertrouwen op een merk of een reeds gekende naam om het risico te delen.

Franchisenemer worden

Adverteren op onze website

Maak uw franchiseconcept bekend in de wereld van franchising in België en bied uzelf de mogelijkheid om nieuwe partners aan te werven om uw netwerk uit te breiden door op onze website te adverteren.

De voorgestelde franchiseformules zijn allemaal doelgericht, bieden een grote zichtbaarheid en zullen u helpen de beste kandidaten aan te werven om uw netwerk in België en Luxemburg uit te bouwen.

Adverteren op deze website