Homepage / Mode en accessoires

Franchiseformules van mode en accessoires

Détails du secteur Les franchises du secteur

Franchiseformules van mode, accessoires, lederwaren, juwelen en horloges, schoenen, lingerie, kinder- en zwangerschapsmode, prêt à porter … Franchising Belgium groepeert alle franchiseformules in de sector van mode en accessoires die rekruteren in België. Ontdek hieronder de lijst van de franchisenetwerken in mode en accessoires per sector en verkrijg alle nuttige informatie om uw franchiseformule in de voedingssector te selecteren.

Hebt u een project om een franchiseverkooppunt te openen in de sector van mode en accessoires? Raadpleeg onze lijst van franchisenetwerken in België en krijg alle antwoorden op uw vragen:

 • Welke zijn de beste franchiseformule in de sector van mode en accessoires ?
 • Hoe word je franchisenemer ?
 • Hoe een TWICE AS NICE franchisewinkel openen?
 • Hoe een Point Carré franchisewinkel openen?
 • Hoeveel eigen financiële middelen heb je nodig om een franchisewinkel te openen?

De franchiseformules in de sector van mode en accessoires per activiteit 

Heb je een bepaalde affiniteit met deze sector? Boutique, kledingszaak, juwelen, lederwaren, schoenwinkel ,… ontdek onze franchiseformules in de sector van mode en accessoires per activiteit :

 • Juwelen
 • Schoenen
 • Kinder- en zwangerschapskleding
 • Lingerie
 • Lederwaren en mode accessoires
 • Prêt à porter
 • Sportkleding

 

De franchiseformules van mode en accessoires per sector

Bent u op zoek naar informatie over een bepaald franchiseformule? Raadpleeg hier hun fiche:

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF

Voordelen van franchising in deze sector

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het openen van een franchisezaak van mode en accessoires:

 • De reputatie van het franchisenetwerk :TWICE AS NICE, Point Carré,… al deze franchisenetwerken in de modesector en accessoires genieten een grote zichtbaarheid dankzij promotie op provinciaal of nationaal niveau.
 • De opleiding en begeleiding: U profiteert van een breed scala aan advies en training, waaronder verkoopexpertise, diensten, winkelinrichting en regelmatige ondersteuning.
 • Het commercieel netwerk : De franchisenemer profiteert van door het merk onderhandelde tarieven en van voordelige voorwaarden voor de aankoop van collecties.
 • De innovatie  : Sommige franchiseformules van de mode en accessoires bieden evoluerende concepten aan waarbij gepersonaliseerde diensten worden aangeboden, zoals kledingcoaching op afspraak.

 

Kenmerkend voor sector van mode en accessoires

De franchiseformules van mode, die alle kleding en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen omvat, is een markt die gevoelig is voor de economische conjunctuur.   Ondanks de economische crisissen en de financiële moeilijkheden blijven de Belgen het als een noodzaak beschouwen en blijft het een must in het huishoudbudget, wat goed nieuws is voor de franchiseformules uit de sector van mode en accessoires.  Er zijn innovatieve concepten ontstaan om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar een persoonlijke service en om gebruik te maken van de mogelijkheden van verkoop via internet.  De terugkeer naar een meer lokale consumptie stimuleert de opening van winkels in het hart van de steden en op het platteland.

Wilt u een boutique of accessoireswinkel runnen door uw eigen zaak te beginnen?

Toetreden tot een franchisenetwerk van deze sector is een oplossing om uw project te verwezenlijken.  Vandaag de dag zijn veel franchiseconcepten in de sector van mode en persoonsuitrusting op zoek naar gemotiveerde franchisenemers die bereid zijn volledig te investeren in het beheer van hun verkooppunt.

Wilt u uw franchiseformule op deze pagina toevoegen ?

Maak uw franchiseconcept bekend in België en werf nieuwe partners aan via een advertentie op onze website

 

Adverteren op deze website