Franchise Tryba

Wie is Tryba?

TRYBA, voor 100% een familiebedrijf, ontwerpt en vervaardigd al meer dan 40 jaar schrijnwerk in pvc, hout en aluminium. Tryba is het bekenste merk in Frankrijk met meer dan 350 winkels, in Duitsland, België, Italië, Zwitserland, Portugal, het merk blijft zich ontwikkelen met produkten die erkend worden voor hun kwaliteit en uitzonderlijke garantie. Met meer dan 1 100 werknemers en 6 fabrieken is Tryba een maatstaf in Europa.

Ons aanbod van de franchiseformule Tryba

In Frankrijk is TRYBA de nummer 1 in de markt van ramen, deuren en rolluiken, en die ambitie hebben we ook in België. Daarvoor breiden we ons dealernetwerk stevig uit en bieden we onze franchisenemers professionele ondersteuning. Reken op persoonlijk advies en een krachtige communicatiecampagne die de unieke troeven van onze producten en onze naam in de markt zet.  Als TRYBA-dealer pak je uit met een sterk merk dat zich met kwaliteit en communicatie écht onderscheidt van de concurrentie.

 • Je hoeft maar een beperkte investering te doen ;
 • Je krijgt ondersteuning door een team van experten ;
 • Je gaat in zee met een solide partner ;
 • Je surft mee op de bekendheid van een sterk merk ;
 • Je bent actief in een groeimarkt.

De kracht van ons commercieel netwerk

TRYBA-dealer worden, dat is kunnen rekenen op de steun van een solide internationale groep. Ons uitgebreid netwerk en de commerciële kracht van ons merk zijn voor jou stevige garanties op succes. Kortom, TRYBA-dealer worden, dat is je ondernemersdroom waarmaken.

 • Aantal franchiseverkooppunten : 8
 • Gemiddeld zakencijfer : 370M€ 
 • Looptijd van het contract : 5 jaar
 • Persoonlijke bijdrage : bankgarantie van 45 000€ 
 • Werkkapitaal vereiste van 50 000€
 • Instapgeld :

8

Aantal franchiseverkooppunten

370M€ 

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

 

 45.000€

Persoonlijke bijdrage

 

50.000€

Werkkapitaal

 

Instapgeld

Brochure de présentation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis

Télécharger notre brochure

Témoignages de franchisés

Nous avons changé de vie en rejoignant TRYBA et ne le regrettons absolument pas. L’accompagnement est permanent et plus que présent. Il y a toujours une réponse chez TRYBA. Ceci confirme tout ce qui nous a été présenté pendant la phase de recrutement. La transparence, et toujours la transparence.

Laurens Stammen

Franchisé TRYBA à Schilde

Investissement financier minimal

J’ai toujours souhaité créer mon entreprise dans la franchise mais au regard des investissements demandés, j’avais peur. Chez TRYBA tout est optimisé et on démarre avec des frais fixes les plus bas possibles. J’ai cherché mon local validé par TRYBA et ensuite ils sont venus l’aménager. Je ne paie qu’un loyer et ceci sans intérêts, c’est unique et très confortable.

 

Le savoir-faire

Avant le démarrage officiel du magasin, j’ai été formé commercialement, et techniquement, ce qui m’a très vite mis à l’aise avant de rencontrer mes premiers clients. La formation est continue et avoir comme soutien cette “machine de guerre”, c’est très rassurant et motivant.

 

L’expérience du groupe

TRYBA conçoit, fabrique les produits et forme les poseurs. Ils répondent à toutes nos questions, c’est génial d’avoir un partenaire aussi bien structuré et organisé. J’ai trouvé le partenaire idéal chez TRYBA.

 

Les actualités de la franchise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus magna fringilla urna, porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent elementum facilisis leo, vel fringilla est ullamcorper eget nulla facilisi.

Geen nieuws op dit moment

Details

Garantie 1: 370 miljoen euro omzet. Als Europese marktleider realiseert TRYBA een omzet van 370 miljoen euro. Dit is het resultaat van bijna 40 jaar ervaring, expertise en een doorgedreven drang naar innovatie.

Garantie 2: 1 100 medewerkers. Van ontwerpers, productiemedewerkers, installateurs tot administratieve krachten: 1 100 gemotiveerde collega’s staan klaar met raad en daad om van jouw zaak een succes te maken.

Garantie 3: 3 500 ramen per dag. Elke dag rollen liefst 3 500 ramen van de band in onze Europese fabrieken. Hét bewijs dat TRYBA het vertrouwen geniet van bouwers en verbouwers.

TRYBA is reeds vele jaren aanwezig op de Belgische markt. TRYBA is van origine gevestigd in Frankrijk, maar heeft zeer snel de Belgische markt betreden met reeds 8 franchise vestigingen in 2021. De sterke groei van de markt van buitenschrijnwerk leidt tot een snelle ontwikkeling van ons merk in België.

Mannelijke of vrouwelijke zaakvoerder(ster), het is vooral de klant–relatie die het belangrijkst is. Een van de sterke punten van Tryba is het kunnen ondersteunen van alle profielen, zelfs diegene zonder enige ervaring in het buitenschrijnwerk. Motivatie, het verlangen om te slagen, uitdaging, teamgeest, permanente ondersteuning zijn de belangrijkste karakter eigenschappen die de kandidaat moet hebben.

In zee gaan met TRYBA, dat is kunnen rekenen op een persoonlijke, professionele begeleiding in elke fase van jouw project. Van de kennismaking met ons bedrijf, over de opening van je zaak tot de uitoefening van je beroep, je krijgt alle sleutels in handen om te slagen: showroom van 150 tot 250 m2 ; installatie van je showroom, sleutel op de deur ; technische, commerciële en managementtraining ; gedetailleerd verkoopplan met bewezen staat van dienst ; verkoopinstrumenten: catalogus, technische fiches, affiches, bedrijfswagen met het TRYBA-logo, promotionele aanbiedingen, communicatiecampagnes, etc. ; exclusief extranet.

De markt van buitenschrijnwerk groeit voortdurend. In onze positie als challenger is TRYBA een bekende en gewaardeerde speler in België. De vraag van de klant naar buitenschrijnwerk, zowel in renovatie als nieuwbouw, is een groeiende markt.

Nieuws in de kijker

Geen nieuws op dit moment

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF