Franchise dietplus

 1. Wie is dietplus?

Het netwerk dietplus is  gespecialiseerd is in het opnieuw in evenwicht brengen van de voeding met bijna 300 centra in Frankrijk, België en Spanje. De afgelopen 10 jaar heeft het samenwerkende netwerk franchisenemers in staat gesteld zich te ontplooien in een boeiend beroep gebaseerd op coaching.

 1. Ons aanbod van de franchiseformule dietplus

Ons netwerk dietplus staat bekend om zijn professionalisme en dynamisme. Door aan te sluiten bij dietplus, heeft u toegang tot :

 • Een sterk en efficiënt model
 • Ondersteuning voor, tijdens en na de opening van uw franchisecentrum
 • Een volledige opleiding
 • Moderne, krachtige en schaalbare hulpmiddelen
 • Een samenwerkingsnetwerk met een familiaal karakter

De kracht van ons commercieel netwerk

 • Aantal franchise centra: 280 (vanaf 1 september 2021)
 • Contractduur: 5 jaar
 • Persoonlijke bijdrage: minimaal € 5 000
 • Toegangsprijs: € 7.500
 • Franchise kosten: geen royalties

280

Aantal franchise

5 jaar

Contractduur

Min. 5 000 €

Persoonlijke bijdrage:

7500 €

Toegangsprijs

0€

Royalties

Kosten franchise

Canan OZTURK

franchisenemer van dietplus in Binche

Nadat ik zelf als cliënt het dietplusprogramma had gevolgd, wilde ik graag van dienst zijn en mensen helpen. Met de mensen die verantwoordelijk zijn voor het merk voelde ik me zeker en ik had een duidelijke intuïtie dat het goed zou gaan. dietplus steunde me vanaf het begin en in alle opzichten.

Geen nieuws op dit moment

In detail

Als coach franchisenemer van dietplus werkt u zelfstandig, terwijl u wordt ondersteund door ons team. U ontwikkelt zich in een groeiende markt, vandaag en morgen. U zult zich ontplooien in een boeiende baan, gebaseerd op contact en menselijke relaties.

De oprichting van een franchise centrum is mogelijk in elke stad met 7.000 of meer inwoners.

L’implantation d’un centre est possible dans toute ville à partir de 7000 habitants.

De eerste dietplus centra werden in 2010 in Frankrijk geopend. Het jaar daarop werd het model opengesteld voor franchising. Sindsdien zijn de ontwikkeling en het succes constant, ook in België en Spanje waar ons merk sinds 2017 actief is. Ondanks de “Covid”-periode is het netwerk blijven groeien en is het op weg naar de kaap van 300 eenheden.

 

Dynamisme, empathie en de wens om anderen te helpen slagen zijn de belangrijkste kwaliteiten van een dietplus franchisenemer. Noch een diploma, noch eerdere ervaring in de wereld van afslanking zijn nodig om te slagen. Uw motivatie en onze steun zullen uw beste troeven zijn!

Wij begeleiden onze franchisekandidaten in alle fasen van de oprichting van hun bedrijf: zoeken naar financiering, zoeken naar lokalen, opzetten van het centrum, communicatieplan voor de lancering…

 

In België, zoals in veel westerse landen, heeft ongeveer 1 op de 2 volwassenen overgewicht. Alle prognoses wijzen erop dat deze tendens in de komende jaren zal aanhouden en zelfs zal toenemen. Dieetherstellende coaching kan dus een zeer groot potentieel aan cliënten bereiken, zowel nu als in de toekomst.

Sinds 2016 wordt elk jaar een franchisenemer van dietplus bekroond tijdens de jaarlijkse wedstrijd “Beste Franchisenemers en Partners van Frankrijk”, georganiseerd door de IREF (Federatie van Europese franchise- en partnerschapsnetwerken).

Nieuws in de kijker

Geen nieuws op dit moment

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF