Homepage / Schoonheid, gezondheid en welzijn

Franchiseformules in de schoonheid-, gezondheid-, en welzijnssector

 

Détails du secteur Les franchises du secteur

Er bestaan diverse franchiseformules van dieet en afslanken, esthetiek, schoonheidsinstituut, sport en fitness concepten…  Franchising Belgium groepeert alle franchiseformules in de schoonheid-, gezondheid- en welzijnssector die rekruteren in België. Ontdek hieronder de lijst van de franchisenetwerken die actief zijn in de schoonheid, gezondheid, welzijn per sector en verkrijg alle nuttige informatie om uw franchiseformule in de schoonheid-, gezondheid-, welzijnssector te selecteren.

Hebt u een project om een franchisezaak te openen in de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector? Raadpleeg onze lijst van franchisenetwerken in België en krijg alle antwoorden op uw vragen:

 • Welke zijn de beste franchiseformules in de schoonheid-, gezondheid- of welzijnssector  ?
 • Hoe word je franchisenemer ?
 • Hoe open je een Yves Rocher franchiseverkooppunt?
 • Hoe open je een dietplus schoonheidsinstituut?
 • Hoe open je een JFG Clinic schoonheidsinstituut?
 • Hoeveel financiële middelen heb je nodig om een franchiseverkooppunt te openen?

De franchiseformules in de schoonheid, gezondheid, welzijn per activiteit 

Heb je een bepaalde affiniteit met de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector ? Schoonheidsinstituut, wellness- en esthetisch centrum, dieetvoedingszaak, sport- en fitnessruimten, studio’s voor sportcoaching, ontdek onze franchiseformules in de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector per activiteit:

 • Dieetwinkel
 • Schoonheidsinstituut
 • Esthetiek
 • Sport en fitness
 • Paramedisch, parafarmacie
 • Parfumerie, cosmetica
 • Kapsalons
 • Optiekzaak

De franchiseformules in de schoonheid-, gezondheid-, en welzijnssector

Bent u op zoek naar informatie over een bepaald franchiseformule? Raadpleeg hier hun fiche :

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF

Voordelen van franchising in deze sector

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het openen van een franchisezaak in de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector:

 • De naambekendheid van het franchisenetwerk : Yves Rocher, dietplus, Anytime fitness, Snap fitnes, Twice as Nice, … al deze franchisenetwerken in de schoonheid-, gezondheid-, en welzijnssector genieten een grote zichtbaarheid dankzij promotie op provinciaal of nationaal niveau.
 • Innovatie: Sommige sport franchiseformules specialiseren zich steeds meer in aangesloten fitnessapparatuur en virtuele onderdompeling. De schoonheidscentra ontwikkelen nieuwe instrumenten voor klantenbinding en rentabiliteit, terwijl ze tegelijkertijd een voortrekkersrol blijven spelen op het gebied van innovaties in de dienstverlening op het gebied van schoonheid en gezondheid.
 • Opleiding : zelfs als u geen ervaring of diploma in de sport- of dieetsector hebt, kan elke dynamische persoon met zin voor ondernemerschap een franchisezaak openen omdat hij of zij gedurende de hele loopbaan van de franchisenemer zal worden begeleid en opgeleid.

Kenmerkend voor de schoonheid-, gezondheid-, en welzijnssector

De consumenten van vandaag zijn steeds meer begaan met hun welzijn, uiterlijk en lichamelijke conditie.  Deze evolutie heeft geleid tot de ontwikkeling van franchiseformules die actief zijn in producten en diensten die verband houden met voeding, gezondheid en welzijn.  Er zijn innoverende concepten ontstaan om tegemoet te komen aan de behoeften van een cliënteel die op zoek is naar advies, schoonheidsbehandelingen en sport coaching van hoge kwaliteit, en die tegelijkertijd kan profiteren van flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan hun persoonlijke en professionele agenda’s.

Wilt u een eigen franchisezaak beginnen in de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector?

Toetreden tot een franchisenetwerk in de schoonheid-, gezondheid-, en/of welzijnssector is een oplossing om uw project te verwezenlijken.  Vandaag de dag zijn veel franchiseconcepten in de schoonheid-, gezondheid-, en welzijnssector op zoek naar gemotiveerde franchisenemers die bereid zijn volledig te investeren in het beheer van hun eigen zaak.

Wilt u uw franchiseformule op deze pagina toevoegen ?

Maak uw franchiseconcept bekend in België en werf nieuwe partners aan via een advertentie op onze website

 

Adverteren op deze website