Homepage / Immobiliën

Franchiseformules in de immobiliën

Détails du secteur Les franchises du secteur

Franchisenetwerken van lokale of internationale immobiliënkantoren, aan- en verkoop van commercieel vastgoed, kantoren, huizen, appartementen of luxe villa’s,… …Franchising Belgium groepeert alle franchiseformules in de Immobiliën die rekruteren in België. Ontdek hieronder de lijst van de franchisenetwerken in de Immobiliën per sector en verkrijg alle nuttige informatie om uw franchiseformule in de Immobiliën te selecteren.

 • Hebt u een project om een franchiseverkooppunt te openen in de Immobiliën? Raadpleeg onze lijst van franchisenetwerken in België en krijg alle antwoorden op uw vragen:
 • Welke zijn de beste franchiseformules in de Immobiliën ?
 • Hoe word je franchisenemer ?
 • Hoe open je een ERA franchisekantoor?
 • Hoe open je een franchiseverkooppunt van Coldwell Banker ?
 • Hoeveel financiële middelen heb je nodig om een franchisezaak te openen  ?

De franchiseformules in de Immobiliën

Heb je een bepaalde affiniteit met de Immobiliën sector: lokaal, internationaal of online makelaarskantoor? Ontdek onze franchiseformules in de Immobiliën sector per activiteit:

 • Immobiliën agentschap
 • Makelaar
 • Vastgoedkredietbemiddeling
 • Onroerend goed adviseur
 • Online makelaar
 • Onroerend goed promotor

De franchiseformules in de Immobiliën

Bent u op zoek naar informatie over een bepaald franchiseformule? Raadpleeg hier hun fiche:

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF

Voordelen van een franchisekantoor in deze sector

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het openen van een franchisekantoor in de Immobiliën:

 • De reputatie van het franchisenetwerk : De franchiseformules van de vastgoedsector zijn concurrerend, maar dankzij de erkende franchisenetwerken hoeft u uw reputatie niet te maken wanneer u uw agentschap opent.
 • Het commercieel netwerk: Coldwell Banker, Era … er zijn vele franchisenetwerken in de vastgoedsector die profiteren van de kracht van hun netwerk en van hun grote zichtbaarheid door promotie en mediacommunicatie op provinciaal, nationaal en internationaal niveau.
 • Opleiding: De franchisenemer geniet van een gespecialiseerde opleiding. Consultants, vastgoedprofessionals, gespecialiseerd in de lancering en integratie van nieuwe agentschappen, verplaatsen zich naar de locatie voor een geïndividualiseerde follow-up.

Kenmerkend voor de Immobiliën sector

De vastgoedsector is professioneler geworden en het dienstenaanbod is toegenomen. Veel mensen dromen ervan een makelaarskantoor te openen, maar u moet weten dat er ook andere beroepen in de vastgoedsector zijn ontstaan. Dit is bijvoorbeeld het geval voor alle activiteiten die verband houden met advies en begeleiding van particulieren bij hun pogingen een onroerend goed te verwerven: de makelaar in onroerend goed speelt nu bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het beheer van dossiers en transacties.  Ook de online makelaars ontwikkelen zich meer en meer.

Wilt u een eigen makelaarskantoor openen of een vastgoedconsultant worden? Toetreden tot een franchisenetwerk in de Immobiliën sector is een oplossing om uw project te verwezenlijken.  Vandaag de dag zijn veel franchiseconcepten in de Immobiliën op zoek naar gemotiveerde franchisenemers die bereid zijn volledig te investeren in het beheer van hun eigen zaak.

Wilt u uw franchiseformule op deze pagina toevoegen ?

Maak uw franchiseconcept bekend in België en werf nieuwe partners aan via een advertentie op onze website

 

Adverteren op deze website