Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe McDonald’s opent in Kontich

Presse

Een nieuwe McDonald’s opent in Kontich

McDo Kontich

Op 18 september 2024 opende McDonald’s zijn 116e Belgische restaurant in de provincie Antwerpen in Kontich aan de Koningin Astridlaan 80 in aanwezigheid van burgemeester Bart Seldeslachts en franchisenemer Olivier van den Bossche en zijn team van 75 enthousiaste medewerkers.

Het nieuwe franchise restaurant in Kontich, gebouwd in 16 weken, met zijn gastvrije inrichting met rustgevende kleuren en moderne verlichting, biedt 131 zitplaatsen binnen met een speeltuin voor jonge kinderen en 84 zitplaatsen op het terras.

McDonald's Kontich

Het is uitgerust met 4 digitale bedieningsschermen voor tafel- en afhaalservice. Er is ook een dubbele McDrive beschikbaar voor klanten die haast hebben en de parkeerplaats is uitgerust met 4 oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Olivier van den Bossche, een multi-franchisenemer met McDonald’s-DNA

McDonald's Kontich

Olivier is een gelukkige multi-franchisenemer op 18 september, vier jaar na de opening van zijn eerste franchise in de stad Mechelen in mei 2020.

Na zijn studies marketing en een master in bedrijfskunde in België, aangevuld met een MBA in de Verenigde Staten, startte Olivier 17 jaar geleden op het hoofdkantoor van McDonald’s als marketingmedewerker. Zes jaar later werd hij marketingdirecteur voor de Belgische markt. In 2015 werd hij gepromoveerd tot Director of Marketing and Strategy voor Europa, verantwoordelijk voor zo’n dertig landen.

In 2020 besloot hij echter terug te gaan naar de basis: restaurants en zijn eigen baas te worden, zoals de franchisenemer van de McDonald’s in Mechelen!