Homepage / Al het nieuws / Franchising Belgium Day in Waver: Een Groot Succes

Presse

Franchising Belgium Day in Waver: Een Groot Succes

Franchising Belgium Day Waver

Afgelopen dinsdag vond de elfde editie van de Franchising Belgium Day plaats in het iconische La Sucrerie in Waver. De beurs, die volledig in het teken staat van franchising, werd dit jaar opnieuw een groot succes, met een recordaantal inschrijvingen van kandidaat-ondernemers die meer wilden leren over het franchisebusinessmodel.

Opkomst en Beursactiviteiten

Met meer dan 500 bezoekers was de opkomst indrukwekkend. Zij kregen de kans om kennis te maken met veertig verschillende franchiseconcepten, actief in diverse sectoren. De exposanten, bestaande uit franchisegevers, stonden klaar om de geïnteresseerden te informeren over hun businessmodellen en de voorwaarden voor het starten van een franchise. Dit creëerde tal van mogelijkheden voor netwerken en het verkennen van potentiële samenwerkingen.

Conferenties en Ronde Tafels

Naast de netwerkgelegenheden bood de Franchising Belgium Day ook een aantal inspirerende conferenties, zoals financieringsmogelijkheden en bedrijfsoverdrachten. Eén van de hoogtepunten was de ronde tafel georganiseerd door de Belgische Franchise Federatie (BFF), waarbij franchisenemers hun persoonlijke ervaringen deelden. Dit leidde tot een levendig debat en gaf de bezoekers waardevolle inzichten in het reilen en zeilen van franchising.

Sponsors en Partners

Het succes van de beurs werd mede mogelijk gemaakt door de steun van sponsors zoals Intermarché, Group S, Le Pain Quotidien, en Wallonie Entreprendre. Hun bijdragen zorgden ervoor dat deze editie van de Franchising Belgium Day vlekkeloos verliep.

Over de Belgische Franchise Federatie

De Belgische Franchise Federatie (BFF), die deze dag organiseerde, is de belangrijkste organisatie voor franchising in België. De BFF streeft ernaar om een gezonde en evenwichtige groei van franchising in het land te bevorderen. Met initiatieven zoals de Franchising Belgium Day blijft de federatie een platform bieden waar ondernemers en franchisegevers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Kortom, de elfde editie van de Franchising Belgium Day was een enorm succes, en het evenement blijft een belangrijke rol spelen in het versterken van het franchise-ecosysteem in België.