Franchise Coffee Beanz

Wat is Coffee Beanz?

Coffee Beanz is een keten die zich specialiseert in gezellige momenten met dranken en  lekkernijen. Ze bieden kwaliteitskoffie, versgeperste sappen, smoothies, en zoete of hartige  snacks aan. Coffee Beanz richt zich op verse producten en een warme omgeving om een  ontspannende en verfrissende pauze te bieden.

Ons aanbod van het franchiseconcept Coffee Beanz

Coffee Beanz biedt een verscheidenheid aan dranken, waaronder koffie gemaakt van een unieke  melange van zorgvuldig geselecteerde bonen, versgeperste sappen, smoothies, chai latte,  milkshakes, ijskoffie, matcha, … Als aanvulling vindt u een selectie van sandwiches, panini’s,  taarten en andere lichte maaltijden.

 

De kracht van ons commercieel netwerk

De kracht van het commerciële netwerk van Coffee Beanz ligt in de snelle groei en het vermogen  om in te spelen op de marktvraag. Met strategische locaties, een divers aanbod en  voortdurende ondersteuning voor franchisenemers, zorgt het netwerk voor optimale  zichtbaarheid en commercieel succes.

  • Aantal franchiseverkooppunten : 4
  • Gemiddeld zakencijfer : 1 800 000 (1 verkooppunt)
  • Looptijd van het contract : 9 jaar
  • Persoonlijke bijdrage : 100 000 EUR excl. btw
  • Instapgeld : 18 000 EUR excl. btw
  • Franchise kost : 150 000 EUR excl. btw

Aantal franchiseverkoopunten

 

4

Gemiddeld zakencijfer

 

1 800 000 €

Looptijd van het contract

 

9 jaar

 

Persoonlijke bijdrage

 

100 000€

 

Instapgeld

 

18 000€

Franchise kost

 

150 000 €

Getuigenissen van franchisenemers

 

Vanessa Bruyneels

Locataire-gérante Yves Rocher à Brassc

« Je suis très heureux d’avoir eu l’opportunité de commencer en tant que franchisé après presque 4 ans. Yves Rocher croit fermement en ses gens. En tant que franchisé, vous êtes toujours grandement soutenu par votre responsable régional ainsi que par la franchise Allo, l’informatique, la comptabilité, etc. Ils sont toujours à votre disposition. Je suis fier de représenter la marque Yves Rocher en tant que franchisé. YR a beaucoup de respect pour la nature et les uns pour les autres et c’est toujours une entreprise familiale très solide et très transparente en tout. »

Céline Ledoux

Locataire-gérante Yves Rocher à Gerpinnes et à Charleroi et franchisée Yves Rocher à Auvelais

« Grâce à la marque Yves Rocher, j’ai pu réaliser mon double rêve de petite fille en reprenant trois magasins et instituts de beauté avec un accompagnement au top, réactif et surtout une marque respectueuse de la planète et toujours dans un esprit familial. »

 

Nadia Amiai

Locataire-Gérante de 4 Yves Rocher à Bruxelles (Ixelles/ Westland/ La Chasse et Jette

“J’étais à la recherche d’un business dans lequel j’allais pouvoir m’investir et grandir professionnellement.

Yves Rocher m’a séduite grâce à sa double exploitation commerciale, un soutien marketing omniprésent qui anime au quotidien le commerce.

Sans oublier toutes les équipes supports qui nous aident dans l’aventure de l’entrepreneuriat et ce dès les premiers jours lors de la formation d’intégration qui m’a permis de démarrer mon commerce avec les bons outils.

Aujourd’hui je suis multi-exploitante et l’aventure ne fait que commencer.”

Geen jobs op dit moment

Geen nieuws op dit moment

En détails

Als franchisenemer bij Coffee Beanz profiteren betekent aansluiten bij een beproefd en trendy  concept, volledige begeleiding in elke fase, en voortdurende ondersteuning op het gebied van  marketing en beheer om het succes van het verkooppunt te verzekeren.

Coffee Beanz werd opgericht in 2020 en kende onmiddellijk succes. Na de opening van het  eerste café in 2021 volgde een tweede in 2022. In 2023 begon het merk met het opzetten van  franchising om het concept op grotere schaal uit te breiden.

De ideale franchisenemer voor Coffee Beanz is iemand met een passie voor koffie, met  vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer en klantenservice, en de bereidheid om zich  actief in te zetten voor een groeiend merk.

Coffee Beanz biedt zijn franchisenemers een uniek vakmanschap en volledige ondersteuning,  van hulp bij het zoeken naar een locatie, de lancering van het verkooppunt tot de nodige  trainingen voor een goede bedrijfsvoering, en regelmatige begeleiding om de goede werking van  de activiteit te garanderen.

De koffiesector kent een sterke groei, gedreven door de toenemende vraag naar  kwaliteitsproducten en ontspanningsmomenten. Coffee Beanz onderscheidt zich door in te  spelen op deze vraag met verse producten en een gezellig, voortdurend evoluerend concept.

Nieuws in de kijker

Geen nieuws op dit moment

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF