Posted by : Carine Janssens
Homepage / Al het nieuws / Een franchisegever bekroond bij de Personality of the Year-awards door Gondola
PresseEen franchisegever bekroond bij de Personality of the Year-awards door Gondola

Zoals elk jaar organiseert Gondola een avond rond de Gondola Storecheck Personality of the Year-awards, waarbij drie persoonlijkheden verkozen worden in de drie categorieën: “Retailers” , “Suppliers” en ‘“Foodservice”. Hier volgen de genomineerden in de categorie “Foodservice”.
Zoals nu al ruim 15 jaar het geval is, worden op de jaarlijkse prijsuitreiking van de Personality of the Year-awards de meest dynamische managers en ondernemers in de detailhandel en de sector van de FMCG in de bloemetjes gezet. De prijs bekroont de meest invloedrijke persoonlijkheden in drie verschillende categorieën en alleen al genomineerd worden is al een hele erkenning.
Naast Marc Lanneau, CEO van Conway België & Lekkerland Nederland, die onder zijn leiding is het bedrijf geëvolueerd van een traditionele groothandelaar naar een full-servicespecialist in voeding en foodservices en Bart Buyse, CEO van Izy Coffee, die de grootste koffieketen van België heeft opgezet, met 22 flagship stores en kleine koffieshops in de meeste grote Vlaamse steden en in Brussel werd franchisegever Fevzi Yildirim, CEO van het franchiseconcept Belchicken bekroond.
©
Fevzi Yildirim, CEO van Belchicken
Fevzi Yildirim is nu ruim 2 jaar CEO bij Belchicken. Met een solide ervaring in de hotel- en restaurantsector en een passie voor culinaire uitmuntendheid heeft Fevzi Yildirim het franchisenetwerk Belchicken naar een succesvolle expansie geleid, zowel in eigen land als internationaal. Zijn strategische visie en inzet voor kwaliteit hebben sterk bijgedragen tot de groei en het succes van het merk. Het is de ambitie van Fevzi Yildirim om Belchicken te positioneren als een absolute referentie in de sector van de foodservices.