Homepage / Seeds of Law

Seeds of Law

Seeds of Law is een full service advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht, handels- en vennootschapsrecht, franchise- en distributierecht, vastgoed- en bouwrecht, arbeids- en administratief recht.

Seeds of Law beschikt over geaccrediteerde bemiddelaars, arbiters en advocaten die zijn opgeleid in onderhandelingstechnieken, die zich allen inzetten voor alternatieve geschillenbeslechting.

De afdeling franchise- en distributierecht wordt geleid door Mr. Steve Griess, die vanaf het prille begin van zijn carrière het distributierecht beoefend en reeds 15 jaar onafgebroken voor verschillende franchisenetwerken werkt. Zijn ervaring is tevens erkend door de Orde van advocaten bij de balie van Brussel, die hem de titel van specialist in contracten- en distributierecht heeft toegekend.

Mr. Steve Griess is een enthousiaste voorstander van alternatieve geschillenbeslechting. Hij is gecertificeerd bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken en beoefent regelmatig arbitrage als arbiter of raadsman (met name als lid van CEPANI).

Meester Steve GRIESS

Marsveldplein, 5 B5
1050 Brussel