Franchiseformule Winsol breidt uit: al drie nieuwe verkooppunten geopend in 2018

De Belgische franchiseformule Winsol, specialist in ramen en deuren in pvc en aluminium, zonwering, rolluiken, sectionaaldeuren, leuningen en decoratieve binnenzonwering, heeft zijn expansie in de eerste helft van 2018 voortgezet met de opening van drie nieuwe verkooppunten in de maand maart.

Winsol Hasselt

Naar aanleiding van de vakbeurs Batibouw 2018 werd in Hasselt (Kempische Steenweg 178) een nieuw verkooppunt opgezet met het bedrijf Eco-Max, met een showroom van 300 m².

Winsol Zemst

In de gemeente Zemst (Leopoldstraat 18) in Vlaams-Brabant werd een nieuw verkooppunt met showroom geopend met franchisenemer Dennis Beeckman in een exclusieve ruimte met de verschillende productgroepen van het merk.

Winsol Tollembeek

De franchisenemer Van Der Kelen opende in maart een nieuwe showroom in de gemeente Tollembeek, ook in Vlaams-Brabant. Zo werd hij een multifranchisenemer van het merk Winsol na het succes van zijn eerste showroom in Lennik.

Het franchisenetwerk van Winsol

Winsol, met 140 jaar ervaring, beschikt over een state-of-the-art machinepark dat het mogelijk maakt om alle producten te produceren volgens de specificaties van de klant.

Het netwerk van Winsol omvat nu 11 showrooms voor directe verkoop (in eigen beheer) en 26 voor indirecte verkoop (in een commerciële samenwerkingsvorm).

Het merk wil zijn netwerk nog verder uitbreiden en is steeds op zoek naar nieuwe franchisepartners in alle regio’s van het land. Winsol neemt deel aan de derde Franchising Belgium Day die zal plaatsvinden op 25 oktober 2018 in Louvain-la-Neuve.

Wilt u meer informatie over dit merk en zijn franchise, klik dan hier.