Franchise wiKane

Wat is Wikane ?

Het franchisenetwerk Wikane ondersteunt de ontwikkeling van KMO’s en VSE’s met een groot potentieel. De deskundigen ondersteunen managers van KMO’s bij het opzetten en uitvoeren van groeiplannen. Onze klanten zijn voornamelijk industriëlen of dienstverlenende bedrijven in de Business to Business omgeving. Wikane streeft een tweeledig doel na voor zijn klant-ondernemingen:

 • VERHOGEN van de omzet, de brutomarge, de winst, het marktaandeel, de naamsbekendheid, de bedrijfswaarde en dus uiteindelijk de rijkdom van de directeur van de onderneming.
 • VERBETEREN van de individuele vooruitzichten, de motivatie, het bedrijfsklimaat en dus de productiviteit van de werknemers.

 

Ons aanbod van de franchiseformule Wikane

De franchiseformule Wikane is de enige speler op de markt die een volledige en geïntegreerde ondersteuning biedt door in te werken op de 5 hefbomen van ontwikkeling: strategie, marketing, verkoop, financiën en organisatie.

De kracht van ons commercieel netwerk

 • Aantal franchiseverkooppunten : 3
 • Gemiddeld zakencijfer : Variabel
 • Looptijd van het contract : 5 jaar
 • Persoonlijke bijdrage : –
 • Instapgeld : 53.000€
 • Franchis  kost:  maandelijks 2.100€

3

Aantal franchiseverkooppunten

Variabel

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

Persoonlijke bijdrage

53.000 €

Instapgeld

Maandelijks 2.100 € 

Franchise kost

Geen jobs op dit moment


Details

Het franchisenetwerk van Wikane is de enige speler op de markt die een volledige en geïntegreerde ondersteuning biedt door in te spelen op de 5 hefbomen van ontwikkeling: strategie, marketing, verkoop, financiën en organisatie.

U bent zelfstandig ondernemer of u bent van plan dat te worden.

U hebt een degelijke opleiding genoten, idealiter universiteit of middelbare school, een beroepsloopbaan van 15 tot 25 jaar die gekenmerkt wordt door verwezenlijkingen die uw werkgever vooruit hebben geholpen. U woont of wilt werken in België en in het bijzonder in Wallonië of Brussel. Uw intermenselijke vaardigheden zullen een troef zijn voor uw succes en voor uw integratie in een netwerk waar het leven goed is.

 • Initiële opleiding van 12 dagen, toegespitst op de  methodologie en het concept. Eén dag continue opleiding om de twee maanden. Expert training 3-4 keer per jaar.
 • Permanente ondersteuning in de prospectie- en productiefase bij de klant. Permanente ondersteuning van het hele netwerk.
 • Marketing & communicatie Volledige documentatie te allen tijde beschikbaar.
  Intranet en CRM beschikbaar

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF