Homepage / Al het nieuws / Belchicken opent alweer een nieuw franchiserestaurant

Presse

Belchicken opent alweer een nieuw franchiserestaurant

Belchicken Molenbeek

Op woensdag 17 mei 2023 heeft Belchicken een nieuw restaurant in Mettewielaan 52 te Molenbeek geopend.

Het restaurant heeft een totale oppervlakte van 250 m² en biedt 100 zitplaatsen (binnen als buiten) en heeft een indoor speelruimte voor kinderen. Vernieuwde decor met een warme en familiale sfeer verwelkomt graag haar klanten.

De kersverse franchisenemer mevr Aysenur Gokdag is zeer enthousiast en kijkt met hoop en vol belofte naar de toekomst. Haar ambitie is na eerste restaurant snel een tweede Belchicken restaurant te openen.

Belchicken Molenbeek

Aysenur Gokdag was als jong onderneemster reeds actief in horeca, meer specifiek in groothandel van drank.

Mevr Aysenur Gokdag zegt ook dat de Belchicken haar relatie met de franchisenemer waardeert en ook tracht dat beide partijen elkaar een toegevoegde waarde kunnen aanbieden. Er is sprake over een toegevoegde waarde indien er een betrokkenheid, vertrouwen, gemeenschappelijke visie en missie, een vernieuwde idee, delen van kennis, netwerk en synergie zijn.

BelChicken is een Belgisch bedrijf sinds 2016 met meer dan 40 restaurants. Belchicken is een van de snelst groeiende Belgische Fried Chicken restaurantketens. Na een succesverhaal in België wil Belchicken zijn vestigingen in andere Europese landen verder uitbreiden. Belchicken biedt u een uniek assortiment in Europa van krokante en gepaneerde kip in de meest uiteenlopende vormen.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken , klik hier.