Homepage / Al het nieuws / Body Minute opent een eerste franchise-instituut in Cora Anderlecht

Presse

Body Minute opent een eerste franchise-instituut in Cora Anderlecht

Body Minute Anderlecht

Het eerste franchise-schoonheidscentrum van het Franse merk Body Minute heeft haar deuren geopend in het winkelcentrum Cora in Anderlecht.

Wat is Body Minute franchising

Body Minute is een exclusief vrouwelijk schoonheidsinstituut dat vandaag de dag beschikt over een netwerk van meer dan 450 instituten die een breed scala aan hoogwaardige wellnessdiensten aanbieden, zowel voor het gezicht als het lichaam, door middel van hoogwaardige behandelingsprotocollen en Zwitserse kwaliteitscosmetica, en dat alles zonder afspraak.

Body Minute heeft ook een cosmeticalijn ontwikkeld die in Zwitserland is samengesteld en in een clean room is verpakt, en die zonder parabenen, hormoonontregelaars of filters is ontwikkeld.

Body Minute, dat in 1997 werd opgericht en een jaar later via franchising verder uitgroeide, is één van de marktleiders op het gebied van schoonheidsinstituten in Frankrijk, met ongeveer 400.000 abonnees en een omzet van 150 miljoen euro. Gemiddeld hebben franchisenemers twee salons.

Body Minute biedt abonnementen van 9,90 euro/maand die toegang geven tot 3 concepten (Body Minute, Nail Minute en Hair Minute) met commerciële animaties gedurende het hele jaar.

Het Body Minute-franchiseinstituut in Cora Anderlecht is het eerste in België, maar er was er al een in het Groothertogdom Luxemburg in de Galerie Beaumont in Luxemburg-Stad.

Top 3 des derniers articles