Homepage / Al het nieuws / Brico opent een franchisewinkel in Menen

Presse

Brico opent een franchisewinkel in Menen

Brico opende op 2 september een nieuwe franchisewinkel in de West-Vlaamse gemeente Menen. Daarmee versterkt de doe-het-zelf-specialist haar positie in de regio.

Brico blijft zo werk maken van het compleetste en grootste franchisenetwerk aan doe-het-zelf-zaken in België. Met al 133 vestigingen in het hele land, heeft nu ook Menen haar Brico. De West-Vlaamse regio is voor Brico erg belangrijk en de opening van deze nieuwe franchisevestiging benadrukt dat nog eens.

Gekende doe-het-zelf-concept met visie op de toekomst

De nieuwe winkel heeft een erg ruim aanbod aan gereedschap, klusmateriaal en tuinbenodigdheden in de rekken liggen. Franchisenemer en winkel manager Jürgen Es staat alvast te trappelen om de eerste klanten te verwelkomen: “We hebben heel wat tijd en energie in deze winkel gestopt om hier het gekende doe-het-zelf franchiseconcept van Brico te kunnen lanceren en zijn trots op het resultaat.”

Deze nieuwe winkel toont nogmaals hoe sterk Brico nog steeds gelooft in de toekomst van de ‘bakstenen’ winkel. “Wij blijven investeren in de beste winkelervaring voor onze Belgische makers. Hoewel ook de online verkoop het steeds beter doet, blijven wij overtuigd dat de combinatie fysiek en digitaal nog steeds het beste recept is voor de Belgische consument. En dus investeren we vol in de tastbare winkelervaring”, aldus Rudi Schautteet HR Director Brico & BricoPlanit

3.000 vierkante meter en 30.000 unieke producten

Op een oppervlakte van 3.000 vierkante meter biedt het nieuwe franchisewinkel van Brico in Menen 30.000 unieke producten aan. Een groot assortiment voor alle kleine renovaties, zowel in huis, maar ook in de tuin. Naast de juiste producten, kunnen klussers er ook terecht voor advies op maat en ondersteuning in het verfatelier en de hout- en glaszagerij.

“Ons team van 10 mensen is klaar om het startschot te geven”, besluit franchisenemer Jürgen Es
“We gaan voor een vlekkeloze service en staan klaar om onze klanten met het juiste advies en de gekende Brico & BricoPlanit-service bij te staan.”

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Brico, klik hier.