Homepage / Al het nieuws / Coldwell Banker rekruteert op franchisingbelgium

Presse

Coldwell Banker rekruteert op franchisingbelgium

Coldwell Banker is gepositioneerd als een van de drie belangrijkste spelers op de markt voor luxe- en prestigevastgoed in de wereld en in Europa.

Coldwell Banker Shop

Het verhaal van Coldwell Banker® begint in 1906 in San Francisco na de aardbeving, waar Colbert Coldwell een vastgoedbedrijf oprichtte waar integriteit en kwaliteit van de dienstverlening centraal staan.
In 1933 werd de prestigieuze divisie, die later Coldwell Banker Global Luxury zou worden, al snel de wereldwijde standaard voor luxegoederen, met name dankzij op maat gemaakte marketingdiensten. Vandaag is Coldwell Banker® aanwezig in 49 landen met meer dan 3.100 kantoren en 92.000 consultants. Het is de wereldleider op het gebied van luxe en prestigieus onroerend goed. Sinds 2011 is het concept aanwezig in Frankrijk en Monaco. Onder leiding van Laurent Demeure is de Coldwell Banker® France & Monaco masterfranchise gepositioneerd in twee marktsegmenten: – Familiaal- en burgerlijk residentieel vastgoed.

De Coldwell Banker® franchisenemers kunnen de beste agenten ter wereld ontmoeten op Europese en internationale conventies die door het Coldwell Banker® netwerk worden georganiseerd. Coldwell Banker wil zich vestigen op de Belgische markt en rekruteert nieuwe franchisenemers via franchisingbelgium.testlocatie.net.

Klik hier voor meer informatie en om de voorwaarden te kennen om franchisenemer te worden bij Coldwell Banker.